Kusma
88 görüntüleme
B
Büşra K. ..
13 Aralık 2025 11:23
Arkadaşlar herkese merhaba kızım iki buçuk aylık 3 gündür gözlemliyorum göğüslerimi tam boşaltmıyor ve sürekli kusuyor acaba burnu mu tıkalı diye burnunu açtım dili pamukçuk olmuş dilini sildim karbonatla ortam sıcaklığı etkiliyordur diye zıbınla Emziriyorum ama emip kusuyor sürekli bu şekilde ve Göğüslerimi tam boşaltamıyor aranızda bu durumu yaşayan var mı yani kusuyor derken peynir kesiği şeklinde fışkırır tarzda kusma yok
C
Ceren ..
13 Aralık 2025 11:48
Benim oğlumda 2,5 aylık sürekli kusma bizde de var. Kilo alımını etkilemediği sürece bir sorun görmedi dr. Başını yüksek tut emzirdikten sonra 10-15 dk dik pozisyonda tutup gazını çıkart sürekli dedi. Yani kusmaktan ben günde 3-4 kez üst değişiyorum. Emme konusunda göğsünü tam boşaltna kadar emmesi gerekiyor diye bi kural yok istediği kadar emiyor yani ben onunla alakalı olduğunu hiç düşünmedim
B
Büşra K. ..
13 Aralık 2025 11:51
Kilo alımında bir sorun yok çok şükür 9 kere değiştirdim bugün üstünü göğüslerimi tam boşaltmazsa hem yağlı süte erişemiyor hem de göğüslerim yanıyor süt akıyor
C
Ceren ..
13 Aralık 2025 13:11
Mümkün olduğunca kafası yukarda kaldığı sürece kusmalar minimuma iniyor. Emdikten en az 15-20 dk sonra alt değişimi bacaklar mideye baskı yapıyor o da yine kusmaya sebep olduğu için yapılabilir örneğin üst değişmede aynı şekilde bi de ana kucağında kafa yukarda vücut aşağıda kaldığı içinde minimuma iniyor gibi
B
Büşra K. ..
13 Aralık 2025 13:32
Anladım teşekkür ederim