Kusma
64 görüntüleme
E
Eylem Y.
13 Aralık 2025 02:25
70 günlük bebeğim çok fazla kusuyor anne sütü sadece susuz kalıyor bu yüzden ne yapabilirim
H
Hasret O.
13 Aralık 2025 02:30
Kilo alımında gerileme varsa reflü olabilir bi doktora gitmenizi öneririm kilosu normalse fazla emziriyor olabilirsiniz 2 saatte bir beslemeye dikkat edin naçizane fikrim su vermeye kalkmayın bebekler fazlasını kusar ihtiyacı kadarını alır
E
Eylem Y.
13 Aralık 2025 03:39
Kilo az alıyor ve susuzluktan böbreklerde kristal oluşmuş doktor su verin dedi ama kusmasına engel olmak için ne yapmalıyım emdikten sonra kusuyor bazen kesmik şeklinde bazen de içtiği sütü aynen kusuyor
G
Gdkmc
13 Aralık 2025 03:42
Reflü için özel damlalar var ondan kullanabilirsiniz
G
Gdkmc
13 Aralık 2025 03:42
Doktorunuza danışıp

Deniz T.
13 Aralık 2025 05:13
Merhabalar hangi doktor size su verin dediyse bebeginize derhal doktorunuzu degistirin derim bebeginizin sagligi acisindan. Benim bebegim de kusuyordu her emme ya da sonrasin da dusunun kendi ustu yer ve benim uzerimi batiracaksekilde fıskiriyordu buna ragmen hic bir cocuk doktoru su verin demedi. Bebeginiz de reflu ya da alerji olabilir ya da cok fazla emziriyor olabilirsiniz. Reflu icin cocuk gastroloji bolumune gidebilirsiniz( kusma icin) orada dadoktorunuz bebeginizin durumuna gore size damla ya da surup verecektir
L
Leyla.ekin
13 Aralık 2025 22:38
Sigara kullanıyor musunuz.?o da kusmaya sebep olabilir kullanıyorsanız içtikten en az 2 3 saat sonra emzirin..ben kullandıgım için araştırdım ve işe yaradı gazı olmadıgı surece kusmuyo artık bazen ıkınırken kusuyor ama o da normal zaten sıkıstırıyo mıdeyi.. ayrıca yapmıyorsanız emdikten sonra 15 20kucagınıza alıp basını omzunuza yaslayın.. bunları zaten yapıyorsanız doktora gidin bizim 1. Ay kontrolunde utrasonla mıde cıkısına bakıldı birşey yoktu sonra sıgaradan olabileceği aklıma gelmişti