Kusma

68 görüntüleme
E

Ezgi D. Ş.

7 Temmuz 2025 21:38
21 günlük bebegım emdikten sonra kusuyor ayrıca uykudaykende 1 -2 saat sonrada emdiği sütü çıkarıyor acaba neden
Yeter O. .

Yeter O. ..

7 Temmuz 2025 21:40
Süte alerjisi olabilir mi yada fazla beslenme
E

Ezgi D. Ş.

7 Temmuz 2025 21:42
Alerji olsa vücudunda kızarıklık olmazmıydı fazla beslenme olabilir kafama takılan emzirmeden 1-2 saat geçtikten sonra bile kusması çok şiddetli değil ama atıyor
B

Burcu Ö.

8 Temmuz 2025 00:59
Benim kızım da şu an 2 ay 20 günlük kusmalar hala devam ediyor reflü gibiyse sorun yok. Çok şiddetli kusmuyorsa tazyikli vs değilse (bu bile çok sık değilse nadirense sorun olmaz), fazla beslenmeden dolayıdır. Şu an doyunca durdukları bir dönemde değiller doğal olarak biz de anlayamıyoruz doydu mu doymadı mı içiyorsa verebiliyoruz. Ben biraz sinyallere bakıyorum benim kızımın doyunca memeye oyun gibi dil atmaya başladığını fark ettim mesela onu yaptığı zaman tamamen doymuş oluyor artık ve memeden ayırıyorum. Yine buna rağmen az da olsa reflü kaynaklı kusabiliyor 1-2 saat sonrasında da kusmasının sebebi başta sabit kaldı belki uyudu etti ama 1-2 saat sonra çok hareketlendiyse ayaklarını sürekli oynattıysa örneğin bu sefer kusuyorlar. Her beslenme sonrasında gazını çıkartmaya çalışın mutlaka sonrasında kusma şiddeti normalse çok takılmayın ben fazlasını kustu napalım diyorum artık
E

Ezgi D. Ş.

8 Temmuz 2025 01:00
Çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir