Kusma
117 görüntüleme
M
Merve K. ..
20 Haziran 2025 16:04
Bebeğim 43 günlük ve bazen emzirdikten sonra fişkirir şekilde kusmalari oldu. Normalde de çok kusan bi bebek fakat kilo alımı iyi çok şükür acaba bebeğimde reflü olabilir mi
B
Beyza B.
20 Haziran 2025 16:10
Benim kızımdada o dönemde kusma olmuştu doktorumuz fazlasını çıkarır normal fışkırır seviye 2-3ü geçmiyorsa ve kilo alımında bir problem yoksa sıkıntı yok demişti
N
Nurten
20 Haziran 2025 16:10
Benim çocuk doktorum kusması ve bazende nadiren fışkırır şekilde kusması normaldir dedi. Ama tabi başka bir belirtiniz yoksa
M
Merve I. ..
20 Haziran 2025 16:12
Emzirirken benim oğlum da bu şekil de fışkırarak kusuyordu kilo alımın da sorun yoksa sorun yok demişti doktorumuz
B
Betül K.
21 Haziran 2025 06:57
Benim bebeğim de 38 günlük ve on dk dan fazla emip gaz çıkarmak için dahi hareket ettiren kusuyor. Bazen peynirli ki bu az bazense sulu kusuyor kilo alıyor fakat kusmasa daha da alır sanki reflüden şüpheleniyorum ama çaresi nedir bilmiyorum
T
Tuğba B. ..
21 Haziran 2025 07:16
Reflunun çaresi yok malesef katı gıdaya geçene kadar böyle 5 aydan bildiriyorum hala devam ediyor kilo alımı çok iyidi ilk 3ay sonrasında hem kusma hem hareket eklenince yavaşlama yaşandı ama yapacak bir şey yok doktorumuz ek gıdaya başlatacak bu hafta inşallah biter şu kusmalar çocukta bende mahvolduk