Kuru Cilt
95 görüntüleme
N
Nazlı A.
27 Haziran 2026 18:06
Bebeğime mustela krem ve Siveno bebek yağı kullanıyorum fakat cilde halen çok kuru bana güsel nemlendiren krem önerirmisiniz
B
Büşra ..
Premium Üye
27 Haziran 2026 18:33
Mustela benim bebeğime de iyi gelmedi. İçeriği de sandığımız kadar temiz değil üstelik. Ben şu an bebeğime Sebamed kullanıyorum yapısı çok yoğun bu nedenle nemlendirmesi de başarılı. Şu an severek kullanıyoruz
B
Beyza N. G.
Premium Üye
27 Haziran 2026 18:40
Bioderma Intensive baume olanı kullanıyorum. Çok memnunum

Hatice E.
Premium Üye
27 Haziran 2026 19:01
Merhaba, aynı sorun bizde vardı mustela, bioderma atopik serileri çözüm olmadı cilt doktoru bepanthol sensidaily vücut yıkama jelini önerdi kreme bile gerek kalmadı o kadar güzel nemlendirdiki ben kreminide sonra aldım günde 1 kerede kremi sürüyorum hiç kuruluk kalmadı tavsiye ederim bebeğim 4,5 aylık 🌸
E
Esraa
27 Haziran 2026 19:39
Merhaba, aynı sorun bizde vardı mustela, bioderma atopik serileri çözüm olmadı cilt doktoru bepanthol sensidaily vücut yıkama jelini önerdi kreme bile gerek kalmadı o kadar güzel nemlendirdiki ben kreminide sonra aldım günde 1 kerede kremi sürüyorum hiç kuruluk kalmadı tavsiye ederim bebeğim 4,5 aylık 🌸

Hatice E.
Premium Üye
27 Haziran 2026 19:41
Benim bebeğimde egzama var cildi çok kuru ve kaşınıyor sıcaklarda arttı banada mustela atopik cilt serisi önerdiler ama sürdüğüm halde aynı. Bu yazdığınız jeli egzaması olan bebekte kullanabilir mi
E
Esraa
27 Haziran 2026 19:42
Evet zaten bebeğimin cildi atopikti aşırı kuru ve beyaz tenli olduğundan kızarıktı açıkçası biz çok memnun kaldık dilerseniz önce bizim gibi sadece vücut yıkama jelini önce deneyin doktor krem sürmeye gerek kalmaz demişti hakikattende öyle oldu eğer yetersiz ise vücut kreminide alırsınız. Ben cildi çok kuru diye her gün yıkamıyorum o yüzden kremini aldım

Hatice E.
Premium Üye
27 Haziran 2026 19:44
Hemen deniycem teşekkür ederim inşallah bizdede işe yarar

Begüm A.
27 Haziran 2026 19:49
Bence bebek yağını gaz çıkarma dışında kullanmanızı önermem biz de de egzama vardı iyi gelmemişti hiç bebek yağı doktor sadece gaz çıkarırken kullan demişti

Hatice E.
Premium Üye
27 Haziran 2026 19:56
Bence bebek yağını gaz çıkarma dışında kullanmanızı önermem biz de de egzama vardı iyi gelmemişti hiç bebek yağı doktor sadece gaz çıkarırken kullan demişti

Begüm A.
27 Haziran 2026 20:07
Bebek yağı için doktor yeni doğan iken bizede önermemişti kullanmayın demişti ben doğumdan önce mustelanın serisini aldım diye kullanmıştım doktor öyle söyleyincede bıraktım zaten. Evet karın masajı gaz sancısı için kullanılıyormuş.
Yükleniyor...