Kurdeşen Döktüm
549 görüntüleme
R
Rüm
17 Temmuz 2026 20:38
Çok fena kaşınıyorum her yerimde döküntüler oldu doktor ilaç verdi ama inşallah geçer çok kaşınıyor bide sabahları geçiyor akşamları çıkıyor daha önce yaşayan var mı neler yapabilirim ne zaman geçer acaba
Ö
Öykü K.
17 Temmuz 2026 20:54
Bütün kıyafetlerinizi yüksek ısıda yıkayıp ütüleyin iç çamaşırı dahil kükürtlü sabun kullanabilirsiniz ekstra
G
Gamze E. G.
Premium Üye
17 Temmuz 2026 21:00
Merhaba geçmiş olsun, bende doğumdan 4-5 hafta sonra kurdelen döktüm, emziriyorum diye de doktorların verdiği kortizonlu kremleri kullanmadım başta fakat asla geçmedi o yüzden soluğu allerset içmekte aldım tabş doktor tavsiyesi ile, 3 gün geceleri uyumadan evvel kullandım ve bebeğimi geceleri emzirmedim eskiden sağdığım sütlerimle besledim çünkü allerset süte geçiyor yarılanma ömrü 7-8 saatmiş ilacın dolayısıyla o süre geçince emzirebilirmişsiniz ben garanti olsun diye 12 saat sonra memeden emzirdim. Siz yine doktorunuza danışarak süreci yürütün. Toplam iyileşme sürecim 10-12 gün oldu, inşallah sizin bir an evvel geçer
R
Rüm
17 Temmuz 2026 21:01
Merhaba geçmiş olsun, bende doğumdan 4-5 hafta sonra kurdelen döktüm, emziriyorum diye de doktorların verdiği kortizonlu kremleri kullanmadım başta fakat asla geçmedi o yüzden soluğu allerset içmekte aldım tabş doktor tavsiyesi ile, 3 gün geceleri uyumadan evvel kullandım ve bebeğimi geceleri emzirmedim eskiden sağdığım sütlerimle besledim çünkü allerset süte geçiyor yarılanma ömrü 7-8 saatmiş ilacın dolayısıyla o süre geçince emzirebilirmişsiniz ben garanti olsun diye 12 saat sonra memeden emzirdim. Siz yine doktorunuza danışarak süreci yürütün. Toplam iyileşme sürecim 10-12 gün oldu, inşallah sizin bir an evvel geçer
K
Kübra B. K.
17 Temmuz 2026 21:06
Ben doğumdan önce de tedavi görüyordum kurdeşen için aylık iğne vuruluyordum doğum sonrası stres üzüntü yorgunlukla arttı en önemli sebebi stres elimizden geldiğince stres yapmamaya çalışmak lazım crebros ta emzirirken zorunlu durumlarda kullanılabiliyormus
R
Rüm
17 Temmuz 2026 21:09
Ben doğumdan önce de tedavi görüyordum kurdeşen için aylık iğne vuruluyordum doğum sonrası stres üzüntü yorgunlukla arttı en önemli sebebi stres elimizden geldiğince stres yapmamaya çalışmak lazım crebros ta emzirirken zorunlu durumlarda kullanılabiliyormus
B
Bengü ..
17 Temmuz 2026 22:10
Bende aynı şeyi yaşadım bilaxten verdiler üç gün kortizonlu iğne vuruldum fakat hala ara ara çıkıyor
K
Kübra B. K.
17 Temmuz 2026 22:16
Acilden gidip çok kötü olduğunuzu ve bebeğinizin çok küçük olduğunu söylerseniz belki cildiyeye yonlendirebilirler çünkü acil durumlarda yonlendirdiklerini duymuştum
S
Simge ..
Premium Üye
17 Temmuz 2026 22:18
Cildiyede randevu bulamıyorum acaba acilden giriş yapsam nasıl olur sağlık ocağına gittim sadece bugğn
Strese girince artan ürtiker teşhisim.kadın doğum karaciğer enzimlerini kan tahlilinden normal görünce bu teşhisi koydu.
Stresten uzak durmaya çalışıyorum. Bir yerden sonra salmak lazım.
R
Rüm
17 Temmuz 2026 22:24
23 günlüğüz aynı şeyleri ben de yaşıyorum.devlette olanı özet geçeyim size. acil kadın doğum biz bakmayız dedi. normal acil emziriyorsun bişey yapamam dedi. Ben geceleri ağlıyorum uykusuzluktan çünkü kaşınıyorum. Cildiye dermovate verdi sadece 1 gün kullandım kortizonlu. Sonra fito tavsiye etti aile hekimi,yine denedim olmadı.sudocrem nasıl olduysa hafifletti. İki gün sürdüm üçüncü gün söndü cildim. Ayrıca yenidoğan hemşiresi bephantol sensiderm tavsiye etmişti onu da aldım kortizonsuz kaşıntı giderici.
Strese girince artan ürtiker teşhisim.kadın doğum karaciğer enzimlerini kan tahlilinden normal görünce bu teşhisi koydu.
S
Simge ..
Premium Üye
17 Temmuz 2026 22:25
Çok geçmiş olsun size de. İnşallah tamamen geçer çok zor bir süreç

Hatice E.
Premium Üye
18 Temmuz 2026 22:39
Merhaba, doktora gittiniz mi? Öykü hanımın dediklerine katılıyorum. Kıyafetlerinizi yüksek ısıda yıkayarak ütüleyiniz ve kükürtlü sabun kullanın. Gece kaşınma gündüz kaşıntı olmaması farklı birşeye benziyor doktor değilim elbette en doğru tanıyı cildiye verir.
Yükleniyor...