Kundaklama
80 görüntüleme
F
Feyzanur U. ..
29 Mart 2026 08:25
Kızım 4.5 aylik kundak yapıyorum hala yapmadığım zaman elleriyle uyutmuyor kendini
C
Cennet ..
29 Mart 2026 09:13
Benim oğlumda dört aylık ama artık kundağı açıyor ve sürekli uyandırıyor kendini. Perişan bir geceydi yarım saatte uyandı hep
Ş
Şerifee
29 Mart 2026 09:19
Benim oğlum da 5.5 aylık malesef hâlâ kundağı bırakamadık. Suan tek kolunu kundak yapıyorum kademeli bırakmak için. O tek eliyle bile sürekli kendini uyandırıyor.
E
Esma N. ..
29 Mart 2026 09:23
Benim kızımda 5 aylık malesef bende kundakla uyutuyorum zaten uykuya çok Or geçen hatta geçemeyen bir bebek eliyle kendini hiç uyutmuyor kundaklamasam nasıl ve ne zaman bırakacağım hiç bilemiyorum
F
Feyzanur U. ..
29 Mart 2026 09:32
Bende şuan aynı durumdayim kundaksiz deniyorum ama uyutmuyor kendinj

Emel C.
29 Mart 2026 10:00
Tek kolunu çıkarıp 3 gün bekleyin daha sonra diğer kolunu yarı kundak devam edin en son tamamen açın 1 hafta falan sürüyor alışması sürekli kendini uyandıracak elini bacakları hareket halinde olacak ama alisacak yavaş yavaş artık bırakmanız lazım dönmeye başlaması için ve tehlikeli böyle uyuması Allah korusun

Latife K.
29 Mart 2026 17:59
Bebeğe bağlı bir durum sanırım. Bende 3 ay yaptım sonra çok ağladı yaparken bırakmıştım. Ama bir süre sonra alışıyor artık ve uyandırmıyor ilk başta evet koluyla uyandırıyordu kendini