Kundaklama

76 görüntüleme
F

Fatma S.

12 Kasım 2025 06:10
Merhabalar sevgili anneler sizler ne zamana kadar kundak yapmayı düşünüyorsunuz. Genel olarak kundaklama ne zaman bırakılmalı
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

12 Kasım 2025 07:01
Fatma hanım benim kızım 4 aylık biz ilk 1 ay yaptık daha sonrasında bıraktık kolları açık şekilde uyumaya alışsın diye çünkü kolları harekete edince irkilip uyanıyordu bizde erken bıraktık
S

Seher Ç.

12 Kasım 2025 07:17
Ben 4 ay kundakladım ama beşinci aydabile korkuyordu bazen yapmak istiyordum ama alışsn diye yapmadım eğer uyımuyorsa çok korkuyorsa 6. Aya kadar yapabilirsiniz diyor bazı Drlar bazıları 4 diyor tabi siz bilirsiniz anneme sordum bizi 6 ay yapıyorlarmış bence bu bebeğe göre değişir
Ümran A.

Ümran A.

12 Kasım 2025 07:47
Merhabalar fatma hanım🐣
Benim kızım da şuan 6 aylık , ben de sadece ilk ay kundak yaptım daha sonra yapmadım . Hem elleri açık daha rahat uyuyordu hem de reflekse alışması içim yapmamayı tercih ettim 😌
Y

Yasemin K.

12 Kasım 2025 07:54
Oğlumu 6 ay kundakladım çünkü 6 aylık olana kadar sağa dola dönmüyordu:) kızımı 2buçuk ay kundakladım ve bir gün kundaklı iken yüzüstü pozisyona dönüp boğuştuğunu görünce kundağı bıraktım mecburen. Yani bebeğiniz gelişimine göre değişebilen bir durum bu ama ilk aylarda moro refleksi yüzünden uyanmalarına engel oluyor kundak ve mutlaka kullanılmalı diye düşünüyorum. Bebekler daha rahat ve uzun uyuyor böylece
D

Damla B.

12 Kasım 2025 08:27
Kızım 5.5aylık bazen gündüz uykularında kundak yapıyorum. Eliyle çok uyandırıyor kendini.tam uykuya dalacak emziğini alıp atıyor veya kulağını saçını çekiyor. Uykuya çok direndiğinde yarım kundak yapıyorum dakikalar içinde kendi kendine uyuyor
F

Fatma S.

12 Kasım 2025 09:25
Teşekkür ederim hanımlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir