Kundak Bırakma Acil!!
78 görüntüleme
A
Ayşe A. ..
11 Temmuz 2025 21:31
Hocam ,kızlar ,
bebeğim 4 ay 12 günlük kız çocuk kundaklayıp uyutuyordum bu zaman kadar mâlum havalar ısındı kundak yapınca ense kafa ve sırtı çok terliyor
Kundaksız yatırmaya çalışıyorum 3 gündür eller ayaklar uykuda sürekli hareket halinde sürekli uyanıyor uykuya dalamıyor kundaktayken böyle değildi nasıl Bi yol izlemeliyim
bebeğim 4 ay 12 günlük kız çocuk kundaklayıp uyutuyordum bu zaman kadar mâlum havalar ısındı kundak yapınca ense kafa ve sırtı çok terliyor
Kundaksız yatırmaya çalışıyorum 3 gündür eller ayaklar uykuda sürekli hareket halinde sürekli uyanıyor uykuya dalamıyor kundaktayken böyle değildi nasıl Bi yol izlemeliyim
E
Emel C. ..
11 Temmuz 2025 22:01
Merhaba benim oğlumda ayni sizin bebeginiz gibiydi 3 4 gün kendi haline birakip uykuya dalmasini bekledim ve moro reflexi oldugunda sakinlestirdim suan boyle bir sorun yasamiyoruz isterseniz yavaş yavaş gecis yapabilirsiniz yarim kundak sonrasinda tamamen geçiş gibi veya yaninizda birkac gun uyutmayi deneyebilirsiniz bende oyle yapmistim
E
Esra N. S. ..
11 Temmuz 2025 22:38
Gözetim halinde yüz üstü yatırmayı deneyebilirsiniz ben sürekli oyle yatirdim ve elleri ayaklariyla kendisini uyandirmiyordu