Kundak Bırakma
189 görüntüleme
T
Trksmyy
23 Nisan 2026 13:41
4 ay 22 günlük bebeğim doğduğundan beri kundakla uyuyor ama artık yavaştan dönmeye başladığı ve havalar da ısınacağı için artık terler diye kundağı bırakmak istiyorum bugün tek kol sarılı şekilde uyutmaya çalıştım 2 uykusu da yarım saati geçmedi gün içinde çok uzun uyumaz zaten ama sabah saatlerindeki 1 uykusu muhakkak 1 1 buçuk saati geçerdi yarım saat sonra uyanıp uykuyu geri bağlayamıyor pes etmek de istemiyorum gece nasıl olacak hiçbir fikrim yok bırakmayı başarabilen var mı yardımcı olur musunuzz deneyimleriniz neler süreç nasıl ilerledi ?😩

Hatice C. ..
23 Nisan 2026 13:46
Yarım kol ile devam havalar tam ısınmadan çoktan alışmış olur kundaksız uykuya devam edin hepimiz öyle yaptık kimi belki bianda kundaksız uyuttu oda size bağlı : )
T
Trksmyy
23 Nisan 2026 13:48
Yarım kol ile devam havalar tam ısınmadan çoktan alışmış olur kundaksız uykuya devam edin hepimiz öyle yaptık kimi belki bianda kundaksız uyuttu oda size bağlı : )

Hatice C. ..
23 Nisan 2026 13:51
Tek kolla 1 hafta devam edip sonra diğer kolu da çıkarmayı planlıyorum birden bırakırsa alışamaz gibi geldi ama gece napacak bilmiyorum emzikle uyuyor eliyle emziği çıkarıyor gündüz yanında oluyorum takıyorum geri ama gece napıcaz bakalım zor bir süreç beni bekliyor
D
Derya ..
23 Nisan 2026 14:07
4 ay 5 günlük kızım var kundaksız uyuyamıyor kendini uyandırıyor. Doktoruyla görüştüm gündüz uykularını yüz üstü yaptırabilirsiniz yanında siz varken dedi. Hem hosuna gider hem kendini uyandıramaz elleriyle dedi. Günde bi kere yanında ben varken öyle yatırıyorum cok hosuna gidiyo. Ama gece bırakamıyorum. Havalar da sıcakladı kızım terliyo artık dediğiniz gibi. Kundaklı uyutup kundağı dalınca açabiliriz
T
Trksmyy
23 Nisan 2026 14:09
4 ay 5 günlük kızım var kundaksız uyuyamıyor kendini uyandırıyor. Doktoruyla görüştüm gündüz uykularını yüz üstü yaptırabilirsiniz yanında siz varken dedi. Hem hosuna gider hem kendini uyandıramaz elleriyle dedi. Günde bi kere yanında ben varken öyle yatırıyorum cok hosuna gidiyo. Ama gece bırakamıyorum. Havalar da sıcakladı kızım terliyo artık dediğiniz gibi. Kundaklı uyutup kundağı dalınca açabiliriz
D
Derya ..
23 Nisan 2026 14:09
Yüzüstü ve yan yatmayı hiç sevmiyor malesef sadece sırt üstü rahat uyuyor tummy time yaptırırken bile işkence çekiyoruz 2 dk anca duruyor 😕
T
Trksmyy
23 Nisan 2026 14:11
Bi de yatırınca ellerine siz 20-30 sn bastırıp yukarı yana koydurabilirsiniz o da işe yaradı bi kere bizde
D
Derya ..
23 Nisan 2026 14:13
Oyuncak verdim olmadı ben tutayım dedim elini olmadı daha da delirdi kendi haline bıraktım aşağı yukarı indiriyo saçını çekiyo oynuyo derken uyuyo ama uzun sürmüyor işte uykusu yarım saat sonra çat diye uyanıyor geri dalamıyor da
C
Cennet ..
23 Nisan 2026 16:00
Benim oğlumda 4 ay 21 günlük uyuduktan sonra kollarını açıyorum gündüz pek emmiyor gecede hayalet beslenme yapıyorum uyanmaması için
T
Trksmyy
23 Nisan 2026 16:12
yine de kendi uyuyor olması büyük bir nimet. Benim kızım hiç kendi uyumaz hep kucakta. 4. Ay atagından yapıyo olabilir mi? Benimki de çok saçını basını cekiyo normalde de

Ayşegül S.
23 Nisan 2026 17:39
3 aylık kızım var çoktaaann bıraktık kundağı
T
Trksmyy
23 Nisan 2026 18:19
3 aylık kızım var çoktaaann bıraktık kundağı

Ayşegül S.
23 Nisan 2026 20:24
Ne güzel darısı bize nasıl başardınız
T
Trksmyy
23 Nisan 2026 20:29
Direk açtım kolları da yukarı kaldırdım kol altından battaniyesini örtüp öyle uyutuyorum
Yükleniyor...