Kundak Bırakma

189 görüntüleme
T

Trksmyy

23 Nisan 2026 13:41
4 ay 22 günlük bebeğim doğduğundan beri kundakla uyuyor ama artık yavaştan dönmeye başladığı ve havalar da ısınacağı için artık terler diye kundağı bırakmak istiyorum bugün tek kol sarılı şekilde uyutmaya çalıştım 2 uykusu da yarım saati geçmedi gün içinde çok uzun uyumaz zaten ama sabah saatlerindeki 1 uykusu muhakkak 1 1 buçuk saati geçerdi yarım saat sonra uyanıp uykuyu geri bağlayamıyor pes etmek de istemiyorum gece nasıl olacak hiçbir fikrim yok bırakmayı başarabilen var mı yardımcı olur musunuzz deneyimleriniz neler süreç nasıl ilerledi ?😩
Hatice C. .

Hatice C. ..

23 Nisan 2026 13:46
Yarım kol ile devam havalar tam ısınmadan çoktan alışmış olur kundaksız uykuya devam edin hepimiz öyle yaptık kimi belki bianda kundaksız uyuttu oda size bağlı : )
T

Trksmyy

23 Nisan 2026 13:48
Hatice Celik
Yarım kol ile devam havalar tam ısınmadan çoktan alışmış olur kundaksız uykuya devam edin hepimiz öyle yaptık kimi belki bianda kundaksız uyuttu oda size bağlı : )
Tek kolla 1 hafta devam edip sonra diğer kolu da çıkarmayı planlıyorum birden bırakırsa alışamaz gibi geldi ama gece napacak bilmiyorum emzikle uyuyor eliyle emziği çıkarıyor gündüz yanında oluyorum takıyorum geri ama gece napıcaz bakalım zor bir süreç beni bekliyor
Hatice C. .

Hatice C. ..

23 Nisan 2026 13:51
Sümeyye Türkoğlu
Tek kolla 1 hafta devam edip sonra diğer kolu da çıkarmayı planlıyorum birden bırakırsa alışamaz gibi geldi ama gece napacak bilmiyorum emzikle uyuyor eliyle emziği çıkarıyor gündüz yanında oluyorum takıyorum geri ama gece napıcaz bakalım zor bir süreç beni bekliyor
Bişey olmaz Allahın izniyle halledersiniz sabır sadece ❤️
D

Derya ..

23 Nisan 2026 14:07
4 ay 5 günlük kızım var kundaksız uyuyamıyor kendini uyandırıyor. Doktoruyla görüştüm gündüz uykularını yüz üstü yaptırabilirsiniz yanında siz varken dedi. Hem hosuna gider hem kendini uyandıramaz elleriyle dedi. Günde bi kere yanında ben varken öyle yatırıyorum cok hosuna gidiyo. Ama gece bırakamıyorum. Havalar da sıcakladı kızım terliyo artık dediğiniz gibi. Kundaklı uyutup kundağı dalınca açabiliriz
T

Trksmyy

23 Nisan 2026 14:09
Derya
4 ay 5 günlük kızım var kundaksız uyuyamıyor kendini uyandırıyor. Doktoruyla görüştüm gündüz uykularını yüz üstü yaptırabilirsiniz yanında siz varken dedi. Hem hosuna gider hem kendini uyandıramaz elleriyle dedi. Günde bi kere yanında ben varken öyle yatırıyorum cok hosuna gidiyo. Ama gece bırakamıyorum. Havalar da sıcakladı kızım terliyo artık dediğiniz gibi. Kundaklı uyutup kundağı dalınca açabiliriz
Yüzüstü ve yan yatmayı hiç sevmiyor malesef sadece sırt üstü rahat uyuyor tummy time yaptırırken bile işkence çekiyoruz 2 dk anca duruyor 😕
D

Derya ..

23 Nisan 2026 14:09
Sümeyye Türkoğlu
Yüzüstü ve yan yatmayı hiç sevmiyor malesef sadece sırt üstü rahat uyuyor tummy time yaptırırken bile işkence çekiyoruz 2 dk anca duruyor 😕
Bi de yatırınca ellerine siz 20-30 sn bastırıp yukarı yana koydurabilirsiniz o da işe yaradı bi kere bizde
T

Trksmyy

23 Nisan 2026 14:11
Derya
Bi de yatırınca ellerine siz 20-30 sn bastırıp yukarı yana koydurabilirsiniz o da işe yaradı bi kere bizde
Oyuncak verdim olmadı ben tutayım dedim elini olmadı daha da delirdi kendi haline bıraktım aşağı yukarı indiriyo saçını çekiyo oynuyo derken uyuyo ama uzun sürmüyor işte uykusu yarım saat sonra çat diye uyanıyor geri dalamıyor da
D

Derya ..

23 Nisan 2026 14:13
Sümeyye Türkoğlu
Oyuncak verdim olmadı ben tutayım dedim elini olmadı daha da delirdi kendi haline bıraktım aşağı yukarı indiriyo saçını çekiyo oynuyo derken uyuyo ama uzun sürmüyor işte uykusu yarım saat sonra çat diye uyanıyor geri dalamıyor da
yine de kendi uyuyor olması büyük bir nimet. Benim kızım hiç kendi uyumaz hep kucakta. 4. Ay atagından yapıyo olabilir mi? Benimki de çok saçını basını cekiyo normalde de
C

Cennet ..

23 Nisan 2026 16:00
Benim oğlumda 4 ay 21 günlük uyuduktan sonra kollarını açıyorum gündüz pek emmiyor gecede hayalet beslenme yapıyorum uyanmaması için
T

Trksmyy

23 Nisan 2026 16:12
Derya
yine de kendi uyuyor olması büyük bir nimet. Benim kızım hiç kendi uyumaz hep kucakta. 4. Ay atagından yapıyo olabilir mi? Benimki de çok saçını basını cekiyo normalde de
sallanarak uyuyor malesef beşiğinde 🤦🏻♀️
Ayşegül S.

Ayşegül S.

23 Nisan 2026 17:39
3 aylık kızım var çoktaaann bıraktık kundağı
T

Trksmyy

23 Nisan 2026 18:19
Ayşegül Sazak
3 aylık kızım var çoktaaann bıraktık kundağı
Ne güzel darısı bize nasıl başardınız
Ayşegül S.

Ayşegül S.

23 Nisan 2026 20:24
Sümeyye Türkoğlu
Ne güzel darısı bize nasıl başardınız
Direk açtım kolları da yukarı kaldırdım kol altından battaniyesini örtüp öyle uyutuyorum
T

Trksmyy

23 Nisan 2026 20:29
Ayşegül Sazak
Direk açtım kolları da yukarı kaldırdım kol altından battaniyesini örtüp öyle uyutuyorum
Bebekten bebeğe değişiyor o zaman benimki çok hareketli bi bebek gün içinde de öyle bir saniye durmuyor eli kolu bacağı çırpınıp duruyor 45 dakika boyunca uyutmak için uğraştırdı kolunu yukarı aşağı indiriyor emziğini tutup çekiyor tekrar veriyorum yine çıkarıyor emziksiz asla uyumuyor zaten elimle bası veriyorum koluna hareketi azalsın diye çekiyor istemiyor kendiyle saçı başıyla oynamaktan uykuya dalamıyor bir türlü
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir