Kundak Bırakamama
123 görüntüleme

Aslı Z.
25 Şubat 2026 01:59
Merhabalar, kızım 4 buçuk aylık çok sıkı olmayan bir kundak giydiriyorum ama artık dönmeye başladığı için yavaş yavaş bırakmam lazım fakat kundağı çıkardığımda saatlerce uykuya dalmıyor kollarını hareket ettirip emziğini düşünürdür böyle uyanıyor.Bu süreci nasıl yönetebilirim ? Tek ele çıkardığımda da olmuyor önce öyle denemeye çalıştım ama Malesef
H
Hatice B.
25 Şubat 2026 02:42
Benim bebeğim de kundaksız uyuyamıyor o uyuduktan sonra kundağı açıyorum ama yine de bırakmak istiyorum
E
Elvan
25 Şubat 2026 09:15
3,5 ayımız bitince lundağı bırakma kararı aldım ve günlerce uyku uyuyamadık ama en son alıştı kundaksız uyumaya bu sefer de uyku geriliği başladı .bir an önce kundağı bırakın derim .bir süre uykusuz kalmayı göze almanız lazım
N
Nurşen ..
25 Şubat 2026 09:25
Elini kolunu hareket ettirdiği için kendi kendini uykudan uyandırıyodur. Ben bebeğimin gündüz uykularında yumuşak bir battaniyesini rulo şeklinde katlayıp C ya da ters C olacak şekilde yatağına koyuyorum. Memede ya da ayakta uyuyo bebeğim. Yatağına koyarken o battaniyeyi kolundan bacağından dolayarak sırtına getiriyorum. Biri sarılıyormuş gibi hissettirdiği ve kundağa benzediği için daha rahat uyuyo. Umarım anlatabilmişimdir size de fikir olur

Aslı Z.
25 Şubat 2026 20:24
Elini kolunu hareket ettirdiği için kendi kendini uykudan uyandırıyodur. Ben bebeğimin gündüz uykularında yumuşak bir battaniyesini rulo şeklinde katlayıp C ya da ters C olacak şekilde yatağına koyuyorum. Memede ya da ayakta uyuyo bebeğim. Yatağına koyarken o battaniyeyi kolundan bacağından dolayarak sırtına getiriyorum. Biri sarılıyormuş gibi hissettirdiği ve kundağa benzediği için daha rahat uyuyo. Umarım anlatabilmişimdir size de fikir olur
G
Gökçe N. B.
25 Şubat 2026 23:42
Benim oğlumda öyle ben 3 aylıkken uyku tulumuna geçtim bazen hareketleniyor ama kundağı bıraktık çok şükür uyku tulumu da deneyebilirsiniz hem rahat oluyor üstünü açtı mı üşüdü mü terledi mi derdi olmuyor oda derecenize göre tog tercihi yapabilirsiniz eğer uyku tulumu alırsanız lcw uyku tulumu tercih edin e bebektekiler çok dandik

Aslı Z.
26 Şubat 2026 02:13
Benim oğlumda öyle ben 3 aylıkken uyku tulumuna geçtim bazen hareketleniyor ama kundağı bıraktık çok şükür uyku tulumu da deneyebilirsiniz hem rahat oluyor üstünü açtı mı üşüdü mü terledi mi derdi olmuyor oda derecenize göre tog tercihi yapabilirsiniz eğer uyku tulumu alırsanız lcw uyku tulumu tercih edin e bebektekiler çok dandik
B
Bahar P.
26 Şubat 2026 09:16
Yüzüstü uyutmayı deneyin az hareket edeceğinden uykuya geçişi biraz daha kolay olur