Kundak

90 görüntüleme
C

Ceren T.

11 Mayıs 2026 15:47
4.5 aylık kızım kundak ile daha rahat uyuyor kundaksız çok kısa uyuyor ellerinden korktuğu için şuan dönmüyor ama dönmeye yakın sizce nasıl alıştıra bilirim
D

Derya ..

11 Mayıs 2026 16:02
4 bucuk aylık kızım var. 2 haftadır tek kolu dışarda bırakarak kundaklıyorum. Biraz alısın diğeri de açar kundağı bırakırız diye. Ama 2 haftadır tek koluz hahaha. Yani kundaklayarak uykulsrı uzattım kücüklükten beri ama bastan sıkıntı çekmedim sonradan cekiyorum
C

Ceren T.

11 Mayıs 2026 16:03
Derya
4 bucuk aylık kızım var. 2 haftadır tek kolu dışarda bırakarak kundaklıyorum. Biraz alısın diğeri de açar kundağı bırakırız diye. Ama 2 haftadır tek koluz hahaha. Yani kundaklayarak uykulsrı uzattım kücüklükten beri ama bastan sıkıntı çekmedim sonradan cekiyorum
Gerçekten bende aynı durumu yaşıyorum bazen kundağını istemiyor bu seferde uyumuyor çok sıkıntılı bir süreç Allah yardımcımız olsun😊
M

Medine ..

11 Mayıs 2026 17:50
Kızım 8 ay 20 günlük 4 aylıkken kundağı bıraktık ama diş cıkarırken sürekli eli ağzında olduğu için uyumuyodur tekrar alıstı hala kundak yapıyorum yoksa uyumuyor. Erken bıraktırırsanız cok iyi olur yoksa zor oluyor
B

Beyza ..

11 Mayıs 2026 18:47
Bizde kundağı bıraktık önce tek elini yapıyordum şimdi tamamen bıraktık 3 buçuk aylık ama derin uyuduğu zaman etkilemiyor hafif uykusu olduğunda direk kendini uyandırıyor kundaksız
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir