Kundak
90 görüntüleme
C
Ceren T.
11 Mayıs 2026 15:47
4.5 aylık kızım kundak ile daha rahat uyuyor kundaksız çok kısa uyuyor ellerinden korktuğu için şuan dönmüyor ama dönmeye yakın sizce nasıl alıştıra bilirim
D
Derya ..
11 Mayıs 2026 16:02
4 bucuk aylık kızım var. 2 haftadır tek kolu dışarda bırakarak kundaklıyorum. Biraz alısın diğeri de açar kundağı bırakırız diye. Ama 2 haftadır tek koluz hahaha. Yani kundaklayarak uykulsrı uzattım kücüklükten beri ama bastan sıkıntı çekmedim sonradan cekiyorum
C
Ceren T.
11 Mayıs 2026 16:03
4 bucuk aylık kızım var. 2 haftadır tek kolu dışarda bırakarak kundaklıyorum. Biraz alısın diğeri de açar kundağı bırakırız diye. Ama 2 haftadır tek koluz hahaha. Yani kundaklayarak uykulsrı uzattım kücüklükten beri ama bastan sıkıntı çekmedim sonradan cekiyorum
M
Medine ..
11 Mayıs 2026 17:50
Kızım 8 ay 20 günlük 4 aylıkken kundağı bıraktık ama diş cıkarırken sürekli eli ağzında olduğu için uyumuyodur tekrar alıstı hala kundak yapıyorum yoksa uyumuyor. Erken bıraktırırsanız cok iyi olur yoksa zor oluyor
B
Beyza ..
11 Mayıs 2026 18:47
Bizde kundağı bıraktık önce tek elini yapıyordum şimdi tamamen bıraktık 3 buçuk aylık ama derin uyuduğu zaman etkilemiyor hafif uykusu olduğunda direk kendini uyandırıyor kundaksız
Yükleniyor...