Kundak

127 görüntüleme
E

Ebru A. Ö.

9 Nisan 2026 01:29
2 aylık bebeğimi kundaksız nasıl uyutmaya alıştırabilirim
İ

İlknur A. ..

9 Nisan 2026 01:42
Önce tek elini kundaktan çıkardık 1 2 ay sonra kendi kundaklandı çıkmaya başladı oyle biraktik biz
A

Ayşe Ş. ..

9 Nisan 2026 07:12
Ebru hanım merhaba, gece çok uyanır gündüz önce elleri dışarıda yarım kumdan yaparak deneyin uyumaya başlayınca geceleride deneyip sonra tamamen bırakırsiniz. Ama daha çok küçük elleri ayakları istemsiz hareketler yapacağı için. Korkup sık sık uyanacatir. Zor olur sizin için. Dönmesi baslayana kadar kundak yapabilirsiniz
E

Ebru A. Ö.

10 Nisan 2026 19:54

Ayşe Şahin

Ebru hanım merhaba, gece çok uyanır gündüz önce elleri dışarıda yarım kumdan yaparak deneyin uyumaya başlayınca geceleride deneyip sonra tamamen bırakırsiniz. Ama daha çok küçük elleri ayakları istemsiz hareketler yapacağı için. Korkup sık sık uyanacatir. Zor olur sizin için. Dönmesi baslayana kadar kundak yapabilirsiniz

Teşekkürler
E

Ebru A. Ö.

10 Nisan 2026 19:54

İlknur Aslan

Önce tek elini kundaktan çıkardık 1 2 ay sonra kendi kundaklandı çıkmaya başladı oyle biraktik biz

Teşekkürler
K

K.Y

12 Nisan 2026 00:43
Bebeğiniz henüz küçük zamanla kendi bırakacaktır Benim bebeğim 3 aylık 1 haftadır kundağı bıraktık kendiliğinden artık irkilme refleksi son bulunca sarmamaya başladım gündüzleri arada irkilince tekrardan sarıyorum bu sefer kendi istemiyor
Ş

Şule ..

12 Nisan 2026 04:14
İkinci ay ortalarına doğru ellerini daha çok kullanmak istiyorlar. Benim kızım severken kundağı ellerini yalamaya başladığında asla izin vermedi
C

Ceylan O.

12 Nisan 2026 14:24
Bebeği gözlemleyin kundaksız uyuyup uyumadıgını ara ara yoklayın. Zararı yok bebeğin uyuması daha önemli

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir