Kundak

72 görüntüleme
K

Kübra S.

10 Şubat 2026 16:58
[3.aya](3.aya) yeni girdik doktor kundağı bırak dedi ama aşırı hareketli bir cocuk tek kol başladım bırakmaya ama yok anında eli kolu hareketleniyor kendini uyandırıyor bi kere denemedim bu arada cok kez ama olmuyor. Ayrıca o kadar hareketli ki cogu kez kundaktanda cıkarıyo kolları ne yapmalıyım
K

Kübra S.

10 Şubat 2026 17:01
Bu arada yan cevirince bazen kendi dönebiliyor arasıra
Betül E.

Betül E.

10 Şubat 2026 17:03
Merhaba.. oğlum tam tarif ettiğiniz gibiydi hatta kundağın içinde tutabilmek için çift kundak yapıyordum çünkü ellerini çıkarıp uyandırıyordu kendini. Kundaklı yüzüstü dönmeye başlayınca doktor acil bırakmamız gerektiğini söyledi. Ben tek kol diye başlamadım çünkü bizim bebeklerimiz çok harektli yine uyanmayı başarıyorlar. Ben gündüz başladım bırakmaya gündüz uykularında kundağa almadım ama elleriyle kendini uyandırmasın diye kucağımda uyuttum kollarını hareket ettirdiğinde kendini uyandıracağı hareketleri kısıtladım. Gece uykusunda ise yan yatırdım kucağına yastık koydum( kollarının arasına) ve arkasına yastık sıkıştırdım böylece kundakta gibi çok hareket edemedi. Sonrasında da alıştı zaten
Fatma A. U.

Fatma A. U.

10 Şubat 2026 18:46
Bizde çok zor bıraktık asla uyumuyorsu şimdi yavaş yavaş uyuyor gibi oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir