Kundak

98 görüntüleme
Y

Yasemin İ. K.

30 Haziran 2025 18:23
Merhaba arkadaşlar bebeğim 3aylık oldu ve bütün uyku düzeni birden bozuldu. Kundak severdi ve gece boyu uyurdu ama şimdi kundak asla istemiyor, böyle olunca emziği sürekli düşüyor ve sıçrıyor uyanıyor. Çözüm bulamadım, ilk bebeğimi 6aylık olana kundaklayan ben çaresiz kaldım. Sizler ne yapıyorsunuz
G

Güzel C.

30 Haziran 2025 18:31
Benim kızım 5 aylık ama ben hala kundaklıyorum yoksa uyumuyor sıçraması çok fazla birde emziğini çılarıp ağlıyor
Ş

Şemsihan B.

30 Haziran 2025 19:25
Bende kundağa alıştırdım sıcaklar başladığı için istemiyor olabilir yazmayla sadece kollarını sarsanız bacakları serbest kalsa yine rahat uyur bence
Y

Yasemin İ. K.

30 Haziran 2025 20:00
Çok teşekkür ederim gerçekten ince bir yazma mantıklı doğru. Deneyeceğim
E

Ebru G.

30 Haziran 2025 20:15
Yüz üstü doktorlar önermiyor ama ben çareyi yüz üstü yatırarak buldum 3 aydan sonra bebekler kafalarını çok rahat çevirebiliyorlar sağ sola oyuzden sıkıntı olcağını sanmıyorum yüz üstü yattığı için sıçramıyor elleriylede yüzüne dokunup kendini uyuandıramıyor uzun süre uyuyor gündüz deneyip gecede öyle yatırmanızı öneririm
Y

Yasemin İ. K.

30 Haziran 2025 22:36
Benim kızım normalde yüzüstü durmuyor bağırıyor, kafasını da henüz rahat bir şekilde çeviremiyor ama gündüz uykularında deneyim belki uyurken rahat eder. Teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir