Kundak
147 görüntüleme
S
Sema S.
17 Haziran 2025 21:09
4.5 aylık bebeğim dönmeye başladı ama kundağı ne zaman bırakmam gerekiyor bilmiyorum çünkü kundak yapmadığımda uykusunda emziğini eliyle çıkarıyor geri takamadığı için kendini uyandırıyor
Y
Yasemin İ. K.
17 Haziran 2025 21:21
Dönmeye başlayan bebekte artık mecburen kundağı bırakmak gerekiyor. Emziği kendisi takmayı öğrenene kadar da sabır mecburen
M
Merve
18 Haziran 2025 06:26
Uyuturken emziği takıp ellerini hafif tutmayı denediniz mi? Benim kızımda üçüncü ayını bitirdi o da o şekilde kundak yapmazsam eliyle ya emziği çıkarıyor ya elini ağzına götürüyor ya gözlerini ovuşturuyor uykuya geçemiyor kendini uyandırıyor derin uykuya geçene kadar bir müddet ben hafifçe ellerini tutuyorum baktım uykuya daldı çekiyorum ellerimi bir süre başında bekliyorum yine aynısını yaparsa tekrar yapıyorum bunları yapacak bir şey bulamadım bende
S
Sema S.
19 Haziran 2025 06:20
Ben de sizin yaptığınızı deneyeyim o zaman denememiştim açıkcası
Ş
Şükran A. ..
19 Haziran 2025 06:27
Bebeğiniz artık dönmeye başladığı için kundak son derece tehlikeli Allah korusun bir çok uyutma yontemi bulabilirz fakat kundak kullanımı sizin bebeginizin ayına göre asla güvenli bir yöntem değil
S
Sema S.
19 Haziran 2025 08:18
Öyle mi gerçekten bilmiyordum teşekkür ederim
B
Betül O. ..
19 Haziran 2025 20:09
Bende kundak yaptim 2 buçuk aya kadar zaten nefret ediyodu kundaktan yavaş yavaş biraktirdim gündüz kundak yapmiyodum gece yapiyodum 2 gün öyle yaptım sonra tamamen biraktim. Zaten çok sıcak kundak zor olur onun içinde ben artık üstünü bile ortmuyorum. Bence kundak için yeterli aydasin
S
Sema S.
20 Haziran 2025 14:42
Buraya yazdıktan sonra kundağı ben de bıraktım burada yazan önereyi uyguladım uykuya dalana kadar hafif ellerini tutuyorum dalmasını bekliyorum biraz zor oluyor ama sanki her uyku bi öncekinden daha kolay oluyor teşekkür ederim