Kundağı Bırakma
104 görüntüleme
M
Müge H.
31 Temmuz 2025 04:25
Bebeğim 3 aylık gece gündüz kundaklı uyuyor diğer türlü hep kendini uyandırıyor. Kundağı nasıl bırakabilirim havalar çok sıcak hemde desteksiz uyusun istiyorum
B
Bihter Ç.
31 Temmuz 2025 05:54
Bende aynı şekilde uyutuyorum çok korkuyor ellerinden 3 ay 10 günlük bende nasıl bırakıcam bilmiyorum
G
Gözde K.
31 Temmuz 2025 06:07
Bizde 3 civarı bıraktık bir gece karar aldım ve komple açtım 3 gün zorlugu oldu sonra yavastan alıstı max 1 haftanızı verirseniz hallediliyor sonra öyle güzel uyuyor ki keske daha önce bıraksaydım diyorsunuz :)
B
Burçin U.
31 Temmuz 2025 06:09
müslinle kundaklıyordum son zamanlarda uyuyunca hemen açıyordum
F
Fatmanur
31 Temmuz 2025 09:30
Kundak bırakma süreci benim içinde zor oldu 4.ayda biraktim cunku artık dönüyordu bir kaç gece uyumakta güçlük çeker elini tutun ninni söyleyin vs zaten 1 hafta içinde alıştı ve artık 1.5 aydır kundak yapmıyorum uyuyor
S
Seren I.
31 Temmuz 2025 15:05
Merhaba , benim bebeğim kundaksız asla uyumuyordu ki destekle uyuyor hala emerek uykuya geçiyor ve kundakla emzirmek uyandırmadan yatağına koymak çok zordu 4.5 aylık olduğunda ben bu kundağı nasıl bırakacağım derdine düştüm love to dream markasının geçiş kundağı var onu kullandım ve yavaş yavaş kundağı bırakmış olduk.Memnun kaldım ben tavsiye ederim.
M
Melek K.
31 Temmuz 2025 15:31
Önce gece bırakabilirsiniz aşamalı olarak daha sonra gündüze geçersiniz yavaş yavaş.