Külot Bez ve Mayo Bez

149 görüntüleme
E

Elif Ö.

16 Mayıs 2026 11:02
Prima premium 5 numara kullanıyorum. Külot bez denemek istiyorum. Kaç numara almalıyım bilen annelerim yardım edebilir mi 🥰

Bir de tatil için mayo bez alacağım yine onun için de numara konusunda yardımcı olur musunuz?
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Mayıs 2026 11:04
Aynı numarayla devam edin Prima aralarında beden olarak en güzel ölçüde diğer markaların boyutu küçük kalıyor mayo içinde aynı numara tercih edin ben öyle yapıyorum
A

Ayşe D.

16 Mayıs 2026 11:34
bir numara küçük tercih edebilirsiniz
E

Elif Ö.

16 Mayıs 2026 12:48
Göktenur Bektaş
Aynı numarayla devam edin Prima aralarında beden olarak en güzel ölçüde diğer markaların boyutu küçük kalıyor mayo içinde aynı numara tercih edin ben öyle yapıyorum
Çok teşekkür ederim. Peki sizce hangisi kullanışlı? Bebeğim 1 yaşında aşırı hareketli bez bağlatmıyor o yüzden külot bez olsun dedim. Sızdırma problemi yaşayanlar olmuş ama siz yaşadınız mı öyle bir şey ?
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Mayıs 2026 13:02
Bende yeni geçtim külot beze oğlum 10 aylık artık durmuyor bezi bağlatirken ben hiç sızdırma yaşamadım bı oğlum daha var onda küçükken hep külot bez kullandım sızdırmayi anca bez çok kayarsa yaşarsınız veya külot bezlerin yanları kopmle lastikli gibi küçük gelip çok açılırsa anca öyle yaşarsınız ben hiç yaşamadım şahsen sızdırma problemini bezden dolayı ya çok dolması lazım bezin yada dediğim gibi çok kayması lazım
E

Elif Ö.

16 Mayıs 2026 14:21
Göktenur Bektaş
Bende yeni geçtim külot beze oğlum 10 aylık artık durmuyor bezi bağlatirken ben hiç sızdırma yaşamadım bı oğlum daha var onda küçükken hep külot bez kullandım sızdırmayi anca bez çok kayarsa yaşarsınız veya külot bezlerin yanları kopmle lastikli gibi küçük gelip çok açılırsa anca öyle yaşarsınız ben hiç yaşamadım şahsen sızdırma problemini bezden dolayı ya çok dolması lazım bezin yada dediğim gibi çok kayması lazım
Tamamdır bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim 🌸 öyleyse aynı numarayı alıyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

16 Mayıs 2026 14:30
Elif Özden
Tamamdır bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederim 🌸 öyleyse aynı numarayı alıyorum
Aynı numarayı alın önümüz yaz. Havalar ısınıyor lastik kısımları ne kadar rahat olursa o kadar çocuk rahat eder sıcakta
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir