Külot Bez Kullanıp Memnun Kalan Var mı?

290 görüntüleme
T

Trksmyy

18 Temmuz 2026 10:11
Hanımlar oğlum artık inanılmaz hareketli 2 dakikalık bez kapatma işi bize dönmeler kaçmalar ağlamalarla 15 dakikayı buluyor . Külot bez mi kullansam acaba diyorum 2 3 saatte bir değiştiriyorum zaten bezi evde gün içinde kullanmak için nasıldır sizce kullanan var mı sızdırma yapıyor mu ve hangi markayı önerirsiniz?
Ö

Öykü K.

18 Temmuz 2026 10:13
Molfix kullanıyorum ben gayet kullanışlı
T

Trksmyy

18 Temmuz 2026 10:14
Öykü Karaduman
Molfix kullanıyorum ben gayet kullanışlı
Numarasını nasıl seçiyorsunuz Cırtlı bezle aynı numarayı mı kullanıyorsunuz acaba
Ö

Öykü K.

18 Temmuz 2026 10:19
Trksmyy
Numarasını nasıl seçiyorsunuz Cırtlı bezle aynı numarayı mı kullanıyorsunuz acaba
Evet oyle yaptım ama bi tık daha buyuk oluyo genelde bi paket alıp deneyin isterseniz gece yatarken giyerse belki sızdırabilir
T

Trksmyy

18 Temmuz 2026 10:21
Öykü Karaduman
Evet oyle yaptım ama bi tık daha buyuk oluyo genelde bi paket alıp deneyin isterseniz gece yatarken giyerse belki sızdırabilir
Gece için prima kullanıyorum memnunum sızdırma yapmıyor asla değiştirmiyorum da sabaha kadar ama gün içinde değiştirmek azap oluyo cırtlı bezi o yüzden külot bez düşünüyorum
Ö

Öykü K.

18 Temmuz 2026 10:21
Trksmyy
Gece için prima kullanıyorum memnunum sızdırma yapmıyor asla değiştirmiyorum da sabaha kadar ama gün içinde değiştirmek azap oluyo cırtlı bezi o yüzden külot bez düşünüyorum
Valla cok uygun fiyat molfix bi kucuk paket alıp deneyin kaç aylık bebeğiniz
T

Trksmyy

18 Temmuz 2026 10:54
Öykü Karaduman
Valla cok uygun fiyat molfix bi kucuk paket alıp deneyin kaç aylık bebeğiniz
7 buçuk aylık cırtlı bezde 5 numara kullanıyoruz
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

18 Temmuz 2026 11:20
Hareketlendikten sonra biz de kilot beze geçtik prima ve molfix gayet geniş ama sleepynin popo kısmı çok dar geldi bebeğime hepsinde 6 numara aldık
G

Gizem D.

18 Temmuz 2026 11:24
Aynı durumlar bizde de oldu asla bez değiştiremiyodum hatta sadece bez değiştirebilmek için eline telefon veriyordum yakın zamanda sleepy külot beze geçtim çok memnunum niye bunca zaman geçmemişim diyorum 13 aylık oğlum 7-14 kilo aralığı olanı sipariş vermiştim tam oldu
Ö

Öykü K.

18 Temmuz 2026 11:40
Trksmyy
7 buçuk aylık cırtlı bezde 5 numara kullanıyoruz
Külıt sadece 6 var diye biliyorum ama
G

Gonca Ç.

18 Temmuz 2026 13:08
Bende kızım için molfix aldım ama karın bölgesinde izler yaptı ve o kadar uzun tutmamama rağmen içindeki maddeler çıkıyordu püfür pütür o yüzden kullanmayı bıraktım :( küçük paket alıp deneyin lütfen
G

Gül K. ..

18 Temmuz 2026 14:17
Daha kolay oluyor ama pişik kremi falan sürme durumunda biraz zor oluyor bence
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Temmuz 2026 14:27
Ben slepy kullandım hiç memnun kalmadım kaka yaptığında bebek durmuyor hiç kolay olmuyor
S

Sümeyye B. ..

18 Temmuz 2026 15:21
Giydirmesi bencr daha zor dönüyo çok fazla bebekler ben yanlışlıkla almıştım bitsin diye gün sayıyorum bir ayağını giydiriyorum diğerini giydirirken giydirdiğimi çıkartıyor sinir krizine giriyorum resmen
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir