Külot Bez

51 görüntüleme
Z

Zerrin ..

14 Ağustos 2025 16:04
Merhaba
Külot bez e geçmek istiyorum bir ay sonra ama kilot bezin idrar yoku enfeksiyonunu artttordoğı söyleniyor, bilgisi ve güvenilir kaynağı olan var mı
S

Sümeyye Ö.

14 Ağustos 2025 16:37
Merhaba, ne kadarlıktan sonra külot bez kullanılabiliyor acaba
H

Hatice Ö.

14 Ağustos 2025 16:56
Ben şu an kullanıyorum ama hiç memnun değilim benim ikizlerim 1 yaşında ve çok hareketliler sürekli emekleyip yürüyen bebekler ve hareket ettikçe bez kayıp poposunun içine kayıyor ve birkaç kez kakası dışarı çıkmıştı, cırtlı beze göre çok hızlı doluyor ve daha bugün kıyafetine çıkmıştı sleepy kullanıyorum hiç ama hiç memnun değilim ben daha konforlu olur diye almıştım bir an önce bitsin diye bekliyorum cırtlı dan devam edeceğim ve sleepy cırtlı bezlerinde hiç bir şekilde böyle bir şey de yasamamistim
Z

Zerrin ..

14 Ağustos 2025 18:03
Sümeyye Hanım aslında 6 /7 kg ve üzeri olduğunda kullanımı uygunmuş ama sanırım çoğu bez markasında bu kilo için bez yok Türkiye de. Şimdi baktım 4numaradan başlıyor. 8/9 kg civarında olduğunda kullanılabilir. Ben baya bekleyeceğim galiba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir