Kulak mı Diş mi

110 görüntüleme
E

Eylül A.

7 Nisan 2026 18:28
Bebeğim 7 aylık alt iki dişi çıkmaya başladı. Sürekli elini sağ kulağının etrafına atıyor. Kulağının arkasını saçını kafasını kaşıyor. Dr muayenesinde kulakta sorun görünmüyor kir var biraz dedi ama çok açıklayıcı bilgiler de vermedi 😔 kbb gitmeli miyim dişten mi olur bilmiyorum ne yapacağım
A

Ayşe G.

7 Nisan 2026 19:01
İçiniz rahat edecekse götürün tabii ki ama dişten olur genelde. Benim bebeğim de aynı hareketleri yapıyor her zaman, diş ağrısı ve kaşıntısı yüzünden.
E

Eylül A.

7 Nisan 2026 19:53

Ayşe Gür

İçiniz rahat edecekse götürün tabii ki ama dişten olur genelde. Benim bebeğim de aynı hareketleri yapıyor her zaman, diş ağrısı ve kaşıntısı yüzünden.

ensesindeki saçlarının olduğu yerleri kaşıyor sizinde mi o şekilde acaba? Bu aralar hastaydı da her şeye panik yapar oldum 😔
H

Hilal

9 Nisan 2026 17:07

Eylül Asarcık

ensesindeki saçlarının olduğu yerleri kaşıyor sizinde mi o şekilde acaba? Bu aralar hastaydı da her şeye panik yapar oldum 😔

Benim bebeğim de aynı şekilde şu anda 13 aylık, dünden beri sağ kulağını çekiştiriyor saçlarını çekiyor, daha önde diş ağrısından olmuştu, doktor baktığı zaman kulakta bişey göremedi ama doktora yine göstermeyi düşünüyorum uykudan ağlayarak uyanıyor yine ve hiçbir şekilde sakinleşmiyor. İçinizin rahat etmesi için sizde gösterin isterseniz
Latife K.

Latife K.

9 Nisan 2026 20:02
Benim oğlumda öyleydi sürekli kulağını elliyordu. Bir yaş kontrolünde kbb ye götürdüm. Sağ kulağında kir var biraz dedi. Ama genelde diş zamanı saç çekme, kulak kasıma oluyor. Şimdi kulağıyla oynayınca kulağın mı kaşınıyor diyorum ve kulağını kasıyorum biraz. Yüksek ihtimal dişten kaynaklı
E

Eylül A.

9 Nisan 2026 20:17

Latife Karadaş

Benim oğlumda öyleydi sürekli kulağını elliyordu. Bir yaş kontrolünde kbb ye götürdüm. Sağ kulağında kir var biraz dedi. Ama genelde diş zamanı saç çekme, kulak kasıma oluyor. Şimdi kulağıyla oynayınca kulağın mı kaşınıyor diyorum ve kulağını kasıyorum biraz. Yüksek ihtimal dişten kaynaklı

Teşekkür ederim içim rahatlamazsa bende kbb ye gidiyim olmazsa 🙏🏻
E

Eylül A.

9 Nisan 2026 20:18

Hilal

Benim bebeğim de aynı şekilde şu anda 13 aylık, dünden beri sağ kulağını çekiştiriyor saçlarını çekiyor, daha önde diş ağrısından olmuştu, doktor baktığı zaman kulakta bişey göremedi ama doktora yine göstermeyi düşünüyorum uykudan ağlayarak uyanıyor yine ve hiçbir şekilde sakinleşmiyor. İçinizin rahat etmesi için sizde gösterin isterseniz

Bizde aynı durumdayız çok zorlanıyoruz bu aralar gerçekten 😔
B

Beyza ..

10 Nisan 2026 07:57
Oğlum 8 buçuk aylık alt iki dişi yeni çıktı ama huzursuzluk hala devam çok sık uyanıyor böyle olan var mı ne zaman bitiyor bu diş huzursuzluğu
E

Eylül A.

12 Nisan 2026 11:19

Beyza

Oğlum 8 buçuk aylık alt iki dişi yeni çıktı ama huzursuzluk hala devam çok sık uyanıyor böyle olan var mı ne zaman bitiyor bu diş huzursuzluğu

bizde aynıyız sanırım uzun süre bitmeyecek huzursuzluk 🤦🏻♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir