Kulak Kiri Yardım

730 görüntüleme
S

Sibel Y.

2 Haziran 2026 16:57
Bebeğim 6 aylık kulağında kir var tıkalı şekilde biraz kbb doktoruna götürdüm bir şey yapmadı kendiliğinden akar dedi. 2 haftadır bu şekilde ama ben zaten kulak çöpü vs kullanmıyorum yapabileceğim başka bir şey var mı
A

Aslıhan G.

2 Haziran 2026 17:00
Ben müslin örtüsünü avuç içim büyüklüğünde kesip duş aldırırken su ile müslini ıslatıp iyice sıkıp parmağıma doluyorum ve kulak içlerini temizliyorum . Belki size yardımcı olur :)
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Haziran 2026 17:14
Bende izotonik sulu mendiller ile parmağımla temizliyorum, biriken görürsemde o şekilde alıyorum
S

Sibel Y.

2 Haziran 2026 17:19
Hatice Erol
Bende izotonik sulu mendiller ile parmağımla temizliyorum, biriken görürsemde o şekilde alıyorum
Bu tam delik kısmında oraya maalesef çok dokunmak istemiyorum korkuyorum
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Haziran 2026 17:22
Banyodan sonra akma olmuyor mu? Biz duş aldırdığımızın ertesi günü tam kulak deliğinde oluyor sanırım içinde pislikler yumuşuyor, açıkçası çok derine inmiyorum iç kısmında olanları alıyorum sizin çok mu derinde bakınca görülüyor mu?
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Haziran 2026 17:33
Kulak deliğine çok dokunmayın duş aldırdığınızda o kendiliğinden akıyor geliyor temiz bir bezle kulak kenarlarını silin
Sibel Y.

Sibel Y.

2 Haziran 2026 17:34
Kulağında çok su kalmasın her duş sonrası o sıvıyı temiz bir bezle kurulayın
S

Sibel Y.

2 Haziran 2026 21:58
Sibel Yılmazer
Kulak deliğine çok dokunmayın duş aldırdığınızda o kendiliğinden akıyor geliyor temiz bir bezle kulak kenarlarını silin
Öyle yapıyorum zaten umarım bir an önce çıkar🥹
S

Sibel Y.

2 Haziran 2026 21:59
Hatice Erol
Banyodan sonra akma olmuyor mu? Biz duş aldırdığımızın ertesi günü tam kulak deliğinde oluyor sanırım içinde pislikler yumuşuyor, açıkçası çok derine inmiyorum iç kısmında olanları alıyorum sizin çok mu derinde bakınca görülüyor mu?
Her zaman olmuyor açıkçası
S

Sibel Y.

2 Haziran 2026 21:59
Hatice Erol
Kulağın iç kısmında kamera ile baktı doktor duymasını engellemez dedi ama yine de tedirgin oldum keşke alsaydı diye
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Haziran 2026 22:01
Sibel Yılmaz
Kulağın iç kısmında kamera ile baktı doktor duymasını engellemez dedi ama yine de tedirgin oldum keşke alsaydı diye
Doktora güvenin, zamanla akar. Biz anneler sanırım çok kaygılıyız 🌸
S

Sibel Y.

2 Haziran 2026 22:02
Hatice Erol
Doktora güvenin, zamanla akar. Biz anneler sanırım çok kaygılıyız 🌸
Sormayın bir şey olmasın diye çabalıyoruz Allah başka dert vermesin diyelim🥹
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
2 Haziran 2026 22:03
Sibel Yılmaz
Sormayın bir şey olmasın diye çabalıyoruz Allah başka dert vermesin diyelim🥹
Amin 🙏🏻 dert etmeyin kendinize zaten sorunlu veya sıkıntılı birşey olsaydı doktor temizlerdi içinizi ferah tutun zamanla akar temizlenir 🌸
S

Sibel Y.

2 Haziran 2026 22:15
Hatice Erol
Amin 🙏🏻 dert etmeyin kendinize zaten sorunlu veya sıkıntılı birşey olsaydı doktor temizlerdi içinizi ferah tutun zamanla akar temizlenir 🌸
İnşallah teşekkür ederim🌸
S

Sibel Y.

3 Haziran 2026 08:30
.
D

Derya A. ..

20 Haziran 2026 16:35
Oksibor kullanın kulak temizleme damlası
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir