Kulak Kaşıma

123 görüntüleme
Ş

Şeyda K.

27 Mayıs 2026 12:54
5 ay 11 günlük 1 haftadır kulağını kaşıyor huzursuzluk var.

Diş çıkarma sancısı ya da kulağına su kaçma ihtimali var mı ?

Hangi durumda doktor muayenesi gerekli ?
Melahat G. S.

Melahat G. S.

27 Mayıs 2026 13:03
Merhabalar endişelenmeyin bebekler uykuları geldiğinde genelde kulaklarını kaşırlar kızım da ne zaman uykusu gelse kaşır
Ş

Şeyda K.

27 Mayıs 2026 13:09
Uyandığı zamanda yapıyor biraz da ama diş sancısı gibi düşünmeye çalışıyorum kulağa kolay kolay su kaçmaz galiba
Feride Y.

Feride Y.

27 Mayıs 2026 13:14
Yanlış bilgi vermiş olmak istemem ama bebeklerde kulağa su kaçması gibi bir durum olmuyor diye okumuştum bir yerde. Genelde uyku olmamasına rağmen kaşımaları varsa diş sancısından kaynaklanıyor. Benim oğlum da diş sürecinde sürekli kulaklarını kaşıyor ve neren acıyor diye sorduğumda hem dişini hem kulağını gösteriyor. Kontrol ettiğimde gerçekten de dişinin patlamak üzere olduğunu görüyorum.
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
27 Mayıs 2026 13:21
5.5 ayda dişlerimiz çıktı. 6. Ay ve 9 ay kontrollün doktorumuz dişten dolayı kasıyor ve şişlik var dedi. 8 tane dişi çıktı bu süreçte. 1 yaş kontrolü için gittiğimizde 2 tane damla yazdı. Artık oğlumda parmağını falan sokmaya çalışıyor baya çekiştiriyor idi. Artmış şişlik azilar geliyor bunlar biraz hafifletir diye verdi damla. Yani demek istediğim çok şiddetli değil ise bebeklerde diş çıkarma sürecinde oluyor o hep.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir