Kulak Enfeksiyonu

116 görüntüleme
B

Büşra

15 Mayıs 2026 11:22
Merhabalar bebeğim 13 aylık 3 gün önce vücudunda döküntüler oluştu, sonrasında gece ağlayarak uyanma ve ateş takip etti. Bugün ateşi 38 e çıkınca doktora götürdüm ve kulakları kızarık dedi antibiyotik verdi. Kullanma konusunda çok vicdan yapıyorum vermek istemiyorum ama daha kötü olur diye korkuyorum. İlk hastalığı bu konularda çok tecrübesizim.
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
15 Mayıs 2026 12:28
Sütünden damlatın kulaklarına bir iki damla günde 1 defa deneyin inşallah geçer çok kaşıdikca kulaklarını ben emzirirken yapıyirum ara ara
B

Büşra

15 Mayıs 2026 12:48
Maalesef bebeğim 7 aylıkken emmeyi bıraktı şu an sütüm çok az bir kaç damla anca geliyor onu damlatsam olur mu
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
15 Mayıs 2026 12:51
Büşra
Maalesef bebeğim 7 aylıkken emmeyi bıraktı şu an sütüm çok az bir kaç damla anca geliyor onu damlatsam olur mu
Olur neden olmasın. Çay kaşığına sağın kulağına akıtın eksikerde böyle yaparmış dış cikarirkende ağrı yapıyor kulaklar annem kayınvalidem derdi ama ben Osman hocada denk geldim ondan sonra denedim. Sizin sütunuz onun için her türlü ilaç şifa
B

Büşra

15 Mayıs 2026 12:51
Ayşe Şahin
Olur neden olmasın. Çay kaşığına sağın kulağına akıtın eksikerde böyle yaparmış dış cikarirkende ağrı yapıyor kulaklar annem kayınvalidem derdi ama ben Osman hocada denk geldim ondan sonra denedim. Sizin sütunuz onun için her türlü ilaç şifa
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir