Kulak Deldirme
96 görüntüleme
M
Meliha İ.
24 Haziran 2025 08:32
Kız bebek için ideal bi kulak deldirme zamanı varmıdır? Tavaiyelerinize açığım
F
Fatma S. ..
24 Haziran 2025 08:50
1 yaş öncesi enfeksiyon falan olmasın diye doktorlar önermiyorlar. Birde çocuk özelinde konuşmak lazım benim kızım diş sürecinde hep kulaklarını çekerdi ben o yüzden deldirmedim şuan 3. 5 yaşında çocuğumun huyunu bildiğim için yine deldirmiyorum biraz daha büyümesini bekleyeceğiz malesef.6. 5 aylık oğlum var mesela dişlerden dolayı çok husursuz ama o hiç kulaklarını ellemiyor. Biraz çocuktan çocuğa değiştiğini düşünüyorum
E
Eda Y.
24 Haziran 2025 09:42
Tabanca ile deldirmek bebekte ani sesten dolayı korku oluyor. Kreşe giderken de çoğu kreş takı istemiyor olası kazalara karşı birde tam ortadan deldikleri için bebek büyüyünce 2. Delik istese çok orantısız oluyor
E
Ebru T.
27 Haziran 2025 10:54
Ben bi anlık gafletle 16. Ay civarında deldirdim. İlk gece biraz rahatsız oldu. Cunku hep yan yatmayı tercih ediyor. Sonra sıkıntı olmadı. Cekme kasıma vs yasamadik. Deldirdigim yer temiz güvenli bi yerdi. 1 hafta sonra değişim yapmamı ilk 1 2 gün su surmememi söyledi. Su surmedim. Düzenli dikkatli şekilde çevirdim kulağında yapışma olmasın diye. Ve 15 20 gün sonrasında değişim yaptım. Ancaaaak sol kulağındaki küpe zırt pırt düşme yaparken sagdaki hiç cikmiyordu. Altın küpe kullanmistim ve temizliğe kıyafet degisimine banyosuna heeeer şeyine dikkat etmeme rağmen sağ delik yeri apse yapmisti. Sağ kulak memesi kızarmış ve sismisti. Ve 20 gün öncesinde de takmamak üzere küpeyi çıkarıp kaldırdım. Hala hayretler içinde bakıyorum kızımdan çok daha küçükler de küpe var ve sorunda yasamamis gibiler. 7 yaş sonrasına erteledim isteği olursa 😕