Kulak Çekme

172 görüntüleme
M

Merve Ö.

2 Eylül 2026 12:37
Beb eğim altı ay beş günlük bir haftadır ara ara kulağını kaşıyor çekiyordu iki gündür bu aşırı arttı sürekli mızmız ağlıyor gece uykularımız çok bozuldu ağlayarak uyanıyor uykuya geçerken çok sıkıntı yaşıyoruz diş çıkartırken bu kadar fazla kulak çeker mi
İ

İrem

Premium Üye
2 Eylül 2026 13:16
Meraktan geldim benim bebegimde 6 ay 23 günlük ara ara kulak kaşır oynardı kulağıyla ancak bir hafta 10 gündür özellikle çok fazla yapmaya başladı
B

Berfin Ö.

2 Eylül 2026 13:16
Evet aynı problemleri biz yaşadık peşinden diş geldi ama kulak enfeksiyonuda olabilir kucuk bir ihtimal
İ

İrem

Premium Üye
2 Eylül 2026 13:18
Berfin Öz
Evet aynı problemleri biz yaşadık peşinden diş geldi ama kulak enfeksiyonuda olabilir kucuk bir ihtimal
Alt damağı baya beyazlasti aslında [6.ay](6.ay) kontrolunde doktora sordum daha çıkmaz dedi ama bakalım
B

Berfin Ö.

2 Eylül 2026 13:20
İrem
Alt damağı baya beyazlasti aslında [6.ay](6.ay) kontrolunde doktora sordum daha çıkmaz dedi ama bakalım
Beyazliktan ziyade şişiyor
M

Merve Ö.

2 Eylül 2026 13:23
alt iki dişin olduğu yer şişti iyice ama daha patlamadı birkaç gündür daha da huysuz
B

Berfin Ö.

2 Eylül 2026 13:24
Merve Özcan
alt iki dişin olduğu yer şişti iyice ama daha patlamadı birkaç gündür daha da huysuz
Çok Muhtelelen diştir
R

Rabia K. ..

2 Eylül 2026 13:43
Diş sancısı olabilir yada kulak enfeksiyonu
M

Merve Ö.

2 Eylül 2026 16:03
Bugün buraya yazdıktan sonra randevu buldum ve öğleden sonra doktora gittik emin olmak için enfeksiyon olmadığını diş olduğunu söyledi. 2 gündür çok huzursuz dedim eğer kulakta bir enfeksiyon olsaydı bunu anlardın çok daha fazla ağlardı ve hiç durmazdı dedi 🤷🏻♀️ ben fark etmemiştim ama doktor hanım dişide gösterdi daha çok yeni patlamış o göstermese anlamazdım bile 😄
S

Sultan

Premium Üye
2 Eylül 2026 16:54
Benim kızım da 6 ay 18 günlük aynı şekilde eli kulağındaydı doktora götürdüm sordum diştir dedi enfeksiyon olsa geceleri ağlayarak uyanır dedi
M

Merve Ö.

2 Eylül 2026 21:56
Sultan
Benim kızım da 6 ay 18 günlük aynı şekilde eli kulağındaydı doktora götürdüm sordum diştir dedi enfeksiyon olsa geceleri ağlayarak uyanır dedi
Bizim gece de uyanıyor ağlayarak uykusu bozuldu bir haftadır ama enfeksiyon yokmuş çok şükür. Kulaktan olsa ateş yapar diş ateşinden daha yüksek olur onu takip et dedi.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir