Kulak çekme

161 görüntüleme
Y

Yeliz Ö. ..

4 Haziran 2025 03:33
7 aylık kız bebek huysuzluk yok ama bir haftadır tek kulak dünden beri de iki kulağını cekistiriyor arada çekerken ağlıyor. Dış mi kulak enfeksiyonu mu büyüme fark etme mi karar veremedim doktora götürmeli miyim
A

Aysel.nur K.

4 Haziran 2025 04:15
Benimkide aynı şekilde diş ağrısı kulağa vurduğu icin büyük ihtimalle öyle yapıyor akıntı felan yoksa sıkıntı yok
Kübra G. .

Kübra G. ..

6 Haziran 2025 14:06
benim bebeğim de uzun süre yaptı diş veya sıkıntıdan yaptığını düşünüyorduk. artık sıklaşınca kontrole gitmeye karar verdik otit olmuştu. antibiyotikle kısa sürede toparladı.
Y

Yeliz Ö. ..

6 Haziran 2025 14:10
Diş çıkarıyor teyzeleri Bizim sorunumuz buymuş otit ne ilk defa duyuyorum
Kübra G. .

Kübra G. ..

8 Haziran 2025 21:49
orta kulak iltihabı
M

Mehtap A. ..

18 Temmuz 2025 22:46
16 haftalık oğlum özellikle uyurken ya da uykuya dalarken sol kulağını çekiştiriyor, uyumadan hemen önce zeytinyağı karanfil kürü uygulamak rahatlatabilir mi? Muhtemelen diştendir diye düşünüyorum.
Begüm T.

Begüm T.

29 Temmuz 2025 19:08
Mehtap hanım nee yaptınız
M

Mehtap A. ..

29 Temmuz 2025 19:15
Kürü bir kaç gün uyguladım ama bir değişiklik olmadı. Uyuduğumuz oda olması gerekenden sıcaktı ve sürekli terleyip uyanıyordu. Odayı değiştirdik, uykuya daha uygun bir ortam oluşturduk ve şu an eskisi kadar kulak çekme durumu yok, çok nadir oluyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir