Kulak Arkası Sıvı
92 görüntüleme
M
Meryem T.
16 Mart 2026 21:54
2 aylık bebeğim de kulak arkasında sıvı ve kuruluk vardı ilac kullandık gectı sımdı tekrar basladı. Kulak arkasından boynuna doğru kızarıklıkta oluyor kuruluk bazen beyaz döküntü şeklinde. Boyun altında da var acaba alerjik mi
F
Feyza N. Y. D. ..
16 Mart 2026 22:04
Egzama olabilir benim bebeğimde de aynısı oluyordu doktor kortizonlu krem verdi 3 gün kullandım geçti ara ara tekrarlıyor bepantholün sensiderm kremi var onu kullanıyoruz sürekli oraya yüzüne falan eskisi gibi şiddetlenmiyor
M
Meryem T.
16 Mart 2026 22:10
Egzama olabilir benim bebeğimde de aynısı oluyordu doktor kortizonlu krem verdi 3 gün kullandım geçti ara ara tekrarlıyor bepantholün sensiderm kremi var onu kullanıyoruz sürekli oraya yüzüne falan eskisi gibi şiddetlenmiyor
F
Feyza N. Y. D. ..
16 Mart 2026 23:38
Egzama acaba alerjiden kaynaklı olabilir mi doktor bana öyle dedi ama korkuyorum randevu aldım

Ceren Ç.
16 Mart 2026 23:54
benim bebeğimde aynı. atopik ciltli ve alerjik bebek. suan 11 aylık 2. ayından beri sürekli kulaklarını kaşıyor hala vazgeçmedi. hep kulakları arkası yüzü sivilceleniyor. atopik ciltli oldugu icin oluyor, alerji testleri vs yapıldı egzamasıda var. mustelanın atoderm serisini kullanıyorum banyoda iyi geliyor. kreminide kullanıyordum bitti şimdi biodermanın atoderm kremini aldım o da iyi geliyor
M
Meryem T.
17 Mart 2026 00:29
Korkunuzu anlıyorum olabilir genel olarak alerjik bebeklerde daha sık oluyor benim kızımın da kakası yeşil köpüklü doktor alerjiden şüphelendi e egzaması da var bende de var aslında belki geçiyordur bilmiyorum. Çok geçmiş olsun korkmanıza gerek yok geçiyor
M
Meryem T.
17 Mart 2026 00:29
benim bebeğimde aynı. atopik ciltli ve alerjik bebek. suan 11 aylık 2. ayından beri sürekli kulaklarını kaşıyor hala vazgeçmedi. hep kulakları arkası yüzü sivilceleniyor. atopik ciltli oldugu icin oluyor, alerji testleri vs yapıldı egzamasıda var. mustelanın atoderm serisini kullanıyorum banyoda iyi geliyor. kreminide kullanıyordum bitti şimdi biodermanın atoderm kremini aldım o da iyi geliyor
F
Feyza N. Y. D. ..
17 Mart 2026 00:30
Evet ben diyet yapmaya başladım süt peynir yoğurt dana eti kıyma gibi şeyler tüketmiyorum şu anlık bakıyoruz

Ceren Ç.
17 Mart 2026 03:15
Alerji testi sonucu ne cıktı acaba
M
Meryem T.
17 Mart 2026 14:25
Evet ben diyet yapmaya başladım süt peynir yoğurt dana eti kıyma gibi şeyler tüketmiyorum şu anlık bakıyoruz
M
Meryem T.
17 Mart 2026 14:25
yumurta beyazı alerjisi cıktı. kestik ama yinede egzama oldugu için tamamen geçmedi ara ara yine kaşıntı sivilce sorunu yaşıyoruz. kaşıntı icin zaditen damla verdiler ama bir işe yaramıyor kremlerle hafifletiyoruz. ve sıcakladıkça daha artıyor
Yükleniyor...