Kulak Arkası Kuruluk
755 görüntüleme
Ö
Özlem D.
Premium Üye
27 Temmuz 2026 16:42
3 bebeğiminin bir ayı geçik bir süredir mukuslu kakası var ve buna kulak arkası kuruluk ve biberon reddi eklendi geçen aydan sadece 390 gram alıp 3 santim uzamış ben alerjiden şüphelendim fakat doktorumuz herhangi bir şey yapmadı sadece alerji olmadığını söyledi daha önce başına gelen var mı hala alerjiden şüphelenmeli miyim
Ö
Özge T.
27 Temmuz 2026 16:53
Cildi için sabah akşam nemlendirme öneririm benim oğlumda da kol içleri diz arkaları dahil vardı hep nemlendirerek geçirdik, bebek yağları iyi gelmiyormuş, bioderma kullanıyoruz hala
A
Ayşen K.
27 Temmuz 2026 18:05
Bepanthol SensiDaily kremi öneririm , kulak arkasında bizim de kuruluk var her gün sürüyorum , çok iyi geldi . Bir de bu krem ile doktorumuz sabah akşam tüm vücut nemlendirme önermişti . Cildi düzene girene kadar dediğini yaptık . Şimdi banyo sonrası sürekli onunla tüm vücut nemlendiriyoruz .
Ş
Şeyda A.
27 Temmuz 2026 18:48
Kulak arkası kuruluğa mustelanın kremini kullandım ve iyi geldi
Ö
Özlem D.
Premium Üye
28 Temmuz 2026 01:47
Bepanthol SensiDaily kremi öneririm , kulak arkasında bizim de kuruluk var her gün sürüyorum , çok iyi geldi . Bir de bu krem ile doktorumuz sabah akşam tüm vücut nemlendirme önermişti . Cildi düzene girene kadar dediğini yaptık . Şimdi banyo sonrası sürekli onunla tüm vücut nemlendiriyoruz .
Ö
Özlem D.
Premium Üye
28 Temmuz 2026 01:48
Cildi için sabah akşam nemlendirme öneririm benim oğlumda da kol içleri diz arkaları dahil vardı hep nemlendirerek geçirdik, bebek yağları iyi gelmiyormuş, bioderma kullanıyoruz hala
Ö
Özlem D.
Premium Üye
28 Temmuz 2026 01:49
Kulak arkası kuruluğa mustelanın kremini kullandım ve iyi geldi
E
Emine M.
Premium Üye
12 Ağustos 2026 15:46
Bizimde böyleydi bize ispa dendi. Alerji maması başladık. Biberonu hala reddediyor. Sütümde çok değil
Ö
Özlem D.
Premium Üye
22 Ağustos 2026 20:25
Bizimde böyleydi bize ispa dendi. Alerji maması başladık. Biberonu hala reddediyor. Sütümde çok değil
Ö
Özlem D.
Premium Üye
22 Ağustos 2026 20:43
Bizde vanilya özütü kullanıyoruz. Gaviscon infant verdi doktor ama mamayı tam içmediği için ilacın ne kadarını kullanıyoruz bilmiyorum
Ö
Özlem D.
Premium Üye
22 Ağustos 2026 20:48
Bu arada size ne alerjisi dendi test yapıldı mı? Bizim bi tıp fakültesinde negatif geldi hepsi. Özel bir muayenehanede yumurta beyazı, somon, ev tozu çıktı. Non ıge ispada hala değerlendirmemizde

Duygu B. B.
26 Ağustos 2026 06:54
Benim kızım da alerjik. Süt ürünleri ve yumurtaya. Kulak arkası, yüz, boyun döküntü ve tüm vücut egzama gibi bir şeyler vardı. Doktor banyo sonraları (her gün yıkıyorum) nemlendirmemi söyledi. Kuru deri parçalarını da nemlendirdikten sonra temizliyordum. Osman hocanın soru cevap paylaşımında tek çözümünün temiz tırnakla kazıma olduğunu söylediğini görmüştüm. Birkaç kez nemlendirdikten sonra öyle kazıdım, zamanla azaldı ve geçti. Hâlâ nemlendiriyorum. Bunun alerjiyle çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Alerji için daha geniş, sistematik birtakım işaretler lazım. Tüm vücut egzama ve döküntüye eşlik eden 2. bir işaret fışkırır tarzda kusma ya da kanlı kaka vs.

Merve M.
26 Ağustos 2026 07:58
Bu bildigin dogum sonrasi kalan deri artigi. Iki cocugumda da vardi elimle her banyoda hafif keseleyerek çiktı. Alerji ile alakasi yok. Bi de bebeginizi acayip kasindirir. Siz banyoda yumusatip elinizle ovalayain cikncada havlu ile. Ayrica duygu hanjma katiliyorum alerji kanli ve mukuslu kaka, fiskirir kusma

Duygu B. B.
26 Ağustos 2026 08:48
Bağırsak tepkimeli ve cilt tepkimeli olarak ayrılıyor alerji. Hatta alerjinin varoluş derecesine görede değişiyor belirtilerin boyutu. Bağırsak tepkimeli alerjide tüm vücutta döküntü göremezsiniz. Ya da cilt tepkimelide gün boyunca eşlik eden yatıştırılamayan ağlama olmaz. Hepsi birbirinden bağımsız. illa kanlı kakaya ve alerji testi pozitif olmasınada gerek yok. Öykü ve varolan belirti uyuyorsa alerji diyor doktorlar. Bu arada birçok alerji ve gastroenteroloji doktoru muayenesi sonrası bunlar bizim ulaştığımız özetler. Ben doktor değilim öğretmenim. En iyisini tabiki doktorlar bilir ve doktorlar yönlendirmeli.
Yükleniyor...