Kulak Ağrısı
321 görüntüleme
R
Rabia Y.
20 Ağustos 2026 10:12
Bebeğimin 2 haftadır sağ kulağı ağrıyor sürekli çekiştiriyor çocuk dr una gittik kızarmış ama dişten olabilir dedi. 2 gündür de ilk defa ateşi 38 üstüne çıktı sabah acil doktora gittik 38 civarının diş ateşi de olabileceğini söyledi ancak daha önceki dişlerinde böyle bi ateşle karşılaşmadık 10 aylık bebeğim. Sağ kulağında akıntı ve kızarıklık var kulak zarını göremedim bi kbb uzmanına gidin dedi. Kahramanmaraşta kbb uzmanı veya çocuk doktoru öneriniz var mı özel hastanede özellikle.
D
Duygu A.
Premium Üye
20 Ağustos 2026 12:17
Oglum 11 aylik söylediğiniz seyleri 2 hafta önce ''akıntıyı görmedim ama" birebir ayni yaşadım. 2 gece 38 civari oldu(daha once dis de atesi cikmamisti) klimada yatırınca rahatladığı icin doktora gitmedim. Ustelik gece ciglik atarak uyaniyordu. O donem sehir disindaydik yorgunluğuna vurdum ama simdi cok eminim dişten olduguna. 2 haftadir kulağını çekeleme sureci de azaldi ama bitmedi. 4 disi birden ayni anda çıktığı icin bu kadsr tepki göstermiş. Simdi hepsinin ucu çıktı. 3,4 gundur uykulari düzeldi. Ates kalmadı. Ekstra yemek yemeyi bile reddetmişti. 2 gündür o da çözüldü.
Özetle akıntı konusunu tabii ki bilemem ama gunduz genel hali iyi, huzursuzluk artışı olsa da kendi normalinde devam ettiği ve yemeyi ciddi anlamda azaltsa da emmeyi reddetmedigi için ben takip edip devam ettim. Cok sukur suan normalinde ilerliyoruz.
Umarim sizler de hizlica atlatırsınız.
Özetle akıntı konusunu tabii ki bilemem ama gunduz genel hali iyi, huzursuzluk artışı olsa da kendi normalinde devam ettiği ve yemeyi ciddi anlamda azaltsa da emmeyi reddetmedigi için ben takip edip devam ettim. Cok sukur suan normalinde ilerliyoruz.
R
Rabia Y.
20 Ağustos 2026 13:38
Oglum 11 aylik söylediğiniz seyleri 2 hafta önce ''akıntıyı görmedim ama" birebir ayni yaşadım. 2 gece 38 civari oldu(daha once dis de atesi cikmamisti) klimada yatırınca rahatladığı icin doktora gitmedim. Ustelik gece ciglik atarak uyaniyordu. O donem sehir disindaydik yorgunluğuna vurdum ama simdi cok eminim dişten olduguna. 2 haftadir kulağını çekeleme sureci de azaldi ama bitmedi. 4 disi birden ayni anda çıktığı icin bu kadsr tepki göstermiş. Simdi hepsinin ucu çıktı. 3,4 gundur uykulari düzeldi. Ates kalmadı. Ekstra yemek yemeyi bile reddetmişti. 2 gündür o da çözüldü.
D
Duygu A.
Premium Üye
20 Ağustos 2026 13:43
Teşekkür ederim doktora gittik malesef ki orta kula iltihabı olmuş ekstradan boğazında da varmış ve 3 dişi aynı anda belirginleşmiş. Bu 3 ü bir araya gelince de ciddi derecede zorlamış ve haliyle bizler mahvolduk geve gündüz uyku yok yemek yok sürekli ağla çığlık at derken. Aslında 2 hafta önce devlette de gitmiştik ama kulağındaki kırmızılığı bile alakasız şekilde dişe bağladı. Bugünki doktorumuz daha ilgili ve detaylı muayene etti. Diş yüksek ateş yapmaz durumununda efsane olduğunu kendi hastalarında 41 dereceye kadar ateş durumuyla karşılaştığını söyledi. 2 hafta önce müdahale edilse bu kadar ilerlemezmiş ama boğazda yeni başlamış dedi. Umarım bir an önce geçer gider ilk defa bu kadar kötü oldu her şeyiyle sağlıklı beslenmesi gelişimi vs o kadar ilgileniyoruz ki temizliğine bulunduğu ortama falan çok dikkat ediyoruz bu yüzden ilk hastalığı gecikmiş bile dedi hatta hasta birileriyle mi temas etti dedi. Şehir değişikliği yaptık bununda etkisi büyükmüş. Hastalık tamamen bitmeden ilaçları kafanıza göre bırakmayın ki tekrarlayıp durmasın dedi. Bakalım umarım bu ilk ve son olur. Size de geçmiş olsun kolaylıklar diliyorum 🌸
Yükleniyor...