Kulak

63 görüntüleme
G

Gülhan B. ..

29 Mart 2026 11:13
Kızlar merhaba. Kzıım 9 aylık ve sureklı kulagını cekıyor kbb götürdüm bır şey yok dedı ama ıcım rahat degıl 2 3 aydır bpyle sanırım kıpkırmız oluyor tel kulağı dısten mı acaba dışı de henüz patlamadı ama sureklı kulagıyla oynuyor bır yerde okumuştum kulağına kamerayla bakılması gerekır fılan dıye

Bır de burnunu ıkı kere temızlıyprum 5 5 cekıp acaba o mu etkılıyor çok mu gelıyor sıvı ?
N

Necibe N. Ç.

29 Mart 2026 11:20
Benim bebeğim de aynısını yapıyordu 5 aylık çocuk doktorumuza getirmiştim kulağında enfeksiyon var demişti antibiyotik kullandık 10 gün sonra düzelmişti sürekli kulağını kaşıyordu saçını çekiyordu
G

Gülhan B. ..

29 Mart 2026 11:22
Necibe Nur Çay
Benim bebeğim de aynısını yapıyordu 5 aylık çocuk doktorumuza getirmiştim kulağında enfeksiyon var demişti antibiyotik kullandık 10 gün sonra düzelmişti sürekli kulağını kaşıyordu saçını çekiyordu
Kbb baktı bır şey yok dedı o zaman ben de doktorumuza götüreyim
N

Necibe N. Ç.

29 Mart 2026 11:23
Gösterin isterseniz belki dişte yapabilir çocuk doktorunuz yönlendirir
G

Gülhan B. ..

29 Mart 2026 11:39
Necibe Nur Çay
Gösterin isterseniz belki dişte yapabilir çocuk doktorunuz yönlendirir
Pekı siz de başka belırtıler varmıydı ateş ıshal gbı
N

Necibe N. Ç.

29 Mart 2026 12:04
Ateşi vardı arada çıkıyordu onun dışında başka bi belirti yoktu ona da çıktığı zaman ateş düşürücü verin demişti yazmıştı reçete olarak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir