Küçük Kırmızı Sivilceler

68 görüntüleme
M

Merve H. Ö.

29 Mart 2026 22:11
Bebeğim 6 haftalık

Bebeğimin karnında ve alnında kırmızı benekler içi boş kırmızı sivilceler var döküntü gibi anne sütü alıyor sadece sıcaktan mı olmuştur yoksa anne sütünden birleye alerjisini olmuştur her gün yediğim şey yumurta yumurta yapar mı acaba ama kakada kan felan yok sadece döküntüler
A

Ayfer Ç.

29 Mart 2026 22:12
Bizimkide olmuştu de sıcaktan demişti yuzu içinse nemlendirici kullandım geçti
M

Müge Ö.

29 Mart 2026 22:27
Yumurta tahin sut ürünleri kuruyemisler alerji çok kapsamlı oluyor eğer şüphe ettiğiniz şey yumurtaysa Bir süre ara verip deneyebilirsiniz birde oda sıcaklığına bakarak kıyafet durumunu Bi gözden geçirmeniz faydalı olur tabiki
Ş

Şefika ..

Premium Üye
29 Mart 2026 22:32
Tarifinize göre hormonlarla alakalı bebeğinizin cildi dünyaya alışmaya çalışıyor, geçici bir durum bende yaşadım. Anne olarak hoşumuza gitmiyor ama geçecek merak etmeyin. Bu arada evet sıcaktan da isilik gibi oluyor. Oda sıcaklığı 22-24 derece olmalı diyor osman hoca. Kendi deneyimlerime göre gerçekten de bebek o sıcaklarda mutlu. Müge hanıma katılıyorum içinize sinmeyen bişey varsa bi süre ara verebilirsiniz.
Latife K.

Latife K.

29 Mart 2026 23:30
Belirli süre boyunca onlar çıkıp kayboluyor. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 aya kadar böyle olmuştu. Sonra çıkmadı zaten ama normal bir durum hiç sıkmayın, ellemeyin kendi kendine kayboluyor. Bana isilik gibi gelmedi isilik kendini belli ediyor zaten
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir