Kucaktan İnmeme
163 görüntüleme
R
Reyhan ..
24 Ocak 2026 13:29
Bebeğim 2 aylık hâlâ kucağımda uyuyo yere koyduğum an uyanıyo ben artık sıfır uykuylayım dayanamıyorum uykusuzluğa ne yapayım

Yasemin Ş. ..
24 Ocak 2026 13:53
Kaç haftalık atak hastalarımda extra hassas olabiliyorlar birde yanında uyumayı dene
R
Reyhan ..
24 Ocak 2026 13:57
Herşeyi denedim ama yok kendimi geçtim kucakta iki büklüm kemik şekli bozulur mu o geliyor aklıma
G
Gül
24 Ocak 2026 13:58
Kesinlikle bizim de öyle ne yaptıysam olmuyor kucak harici uyumuyo. Gece bile kucakta. Nolur bir önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
B
Burcu ..
24 Ocak 2026 13:59
Herşeyi denedim ama yok kendimi geçtim kucakta iki büklüm kemik şekli bozulur mu o geliyor aklıma
H
Hacer
24 Ocak 2026 14:53
Ayakta sallamayı denediniz mi acaba benim de oğlum hiç uyumuyor du ilk 3 ay annem sağ olsun minder verdi ayakta sallayarak uyuttuk hala da öyle uyuyor yoksa uykusu çok çok hafif zor uyutuyordum sizde deneye bilirsiniz uyuduğu zamanda bırakıyorum minderle beraber uyuyor öyle
C
Cennet ..
24 Ocak 2026 14:55
Benimkide iki aylık ve asla uyumuyo kucağımdan indirince memeden ayırınca hemen uyanıyo. Ve uyanık olduğu bütün zamanlarda ağlıyor.
R
Reyhan ..
24 Ocak 2026 16:59
Benimki de 4 aylık hala öyle. 1 saat kucakta daldırıyorum ondan sonra yatırıyom artık, siz o şekilde denediniz mi?
R
Reyhan ..
24 Ocak 2026 17:00
Ayakta sallamayı denediniz mi acaba benim de oğlum hiç uyumuyor du ilk 3 ay annem sağ olsun minder verdi ayakta sallayarak uyuttuk hala da öyle uyuyor yoksa uykusu çok çok hafif zor uyutuyordum sizde deneye bilirsiniz uyuduğu zamanda bırakıyorum minderle beraber uyuyor öyle
H
Hacer
24 Ocak 2026 17:02
Tabi sorun içiniz rahat olsun ama sallamak derken hızlı şiddetli değil hafif bir şekilde salla dur tekniği ile yapıyorum ben rahat atlatıyoruz süreci biz
K
Kübra ..
25 Ocak 2026 12:34
Kokunuzun sindiği bi tişörtünüzü yanına bırakın isterseniz bir de battaniyeyi rulo yapıp vücuduna sarmalar şekilde sararsanız o da kucak hissi verebilir. Doğduğundan beri bende sizin gibi göğsümde uyutmaya alıştırdım uyurken düşücek yada dönersem diye çok korkuyodum bi yandan çok güzel ama isterseniz şimdiden beşiğinde uyutmaya çalışın ilerleyen zamanda faydasını görürsünüz. Tabi ki ara ara kucakta uyutmayı ihmal etmeyin sizden mahrum kalmasın bu günler tekrar yaşanmıyor 🌸
R
Reyhan ..
25 Ocak 2026 12:56
Bunu daha önce hiç duymamıştım denerim teşekkürler

Yasemin Ş. ..
25 Ocak 2026 21:16
Hamaklar var onları deneyin birde