Kucakta Uyuma

53 görüntüleme
S

Serap

14 Nisan 2026 08:07
Merhaba bebeğim 7 haftalık gün içinde kucağımda güzel uyuyor hareketsiz ama bir yere koyunca ya da yatağına 5 dk sonra uyanıyor geceleri de bu başladı kucakta uyuyor yerine koyunca biraz geçince ağlıyor bunu nasıl aşabilirim gece kucağımda uyurken kendim de uyuyakalıyorum korkuyorum bir de yatağa alışmasını istiyorum
B

Burcu ..

14 Nisan 2026 08:20
Ayyy aynısı bende var. Benimki şuan 6 buçuk aylık hala öyle. Şöyle bişey keşfetmiştim ozaman, tam 1 saat kucagımda derin dalmasını bekliyodum çünki asırı hassas, temas istiyodu hep. Uyuduğu dua yada ninni gibi bişeyle 1 saat kucagımda tutup öyle yatırıyodum hala öyle. Sen de dene bakalım.

Üzerine ince bişey örtüyodum sıcaklığı hissetsin diye,

sonra beşige battaniye serdim kışın çarşaf serin olur diye, sen de ince bişey serebilirsin. Asırı sıcak olunca da uyumuyolar

Gece de emzirirken uyur kalırım diye etrafıma yastıklarla desteklemiştim çocuğun üstüne düş miyim diye
S

Serap

14 Nisan 2026 08:26
Gece de mi böyle yaptınız benimki bağrıma yatıp da uyuyor hiç kıpırtısız yerine koyunca başlıyor ağlamaya

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir