Kucakta Uyuma

118 görüntüleme
C

Cansev

26 Şubat 2026 15:46
Yalvarırım biri bir şey söylesin. Yatakta yatıramıyorum hemen uyanıyor. Sürekli kolumda uyuyor delirmek üzereyim naptınız nasıl çözdünüz bunu?
N

Nurşen ..

26 Şubat 2026 15:57
Benim de bebeğim öyleydi sadece kucağımda uyuyodu ama sonradan çözüm buldum çok şükür bebeğimin gündüz uykularında yumuşak bir battaniyesini rulo şeklinde katlayıp C ya da ters C olacak şekilde yatağına koyuyorum. Uyuduktan sonra yatağına koyarken o battaniyeyi kolundan bacağından dolayarak sırtına getiriyorum. Biri sarılıyormuş gibi hissettirdiği ve kundağa benzediği için daha rahat uyuyo. Umarım anlatabilmişimdir size de fikir olur
Ş

Şeyda A.

26 Şubat 2026 15:57
İlk 3 ay hep kollarımda uyudu daha sonra beşiğe alıştırmak istedim her koyduğum da uyandı ama ben pes etmedim salladım elimi göğsüne koydum ve uykusuzlukta çok çektim bi zaman sonra düzeldi beşiğinde uyudu kendi kokunuzu beşikte hissetmeye çalışsın kıyafetinizi koyabilirsiniz
Ümran A.

Ümran A.

26 Şubat 2026 16:23
Ben de ilk 3-4 ay hep kucağımda uyuttum beşiğe kanepeye reflü yatagına herhangi bir şeye yatırdığım anda uyanıyordu malesef

Sonra ayağımda sallayarak uyutmaya çalıştım alıştı da ona ama onda da ayağımda nereye indirdiysem orda kaldı beşiğe taşıyamadım yine

Şimdi de yanına uzanıp uyutmaya çalışıyorum yine beşiğe geçemiyorum yani. 9,5 aylığız bu arada, uyusun da nerde olursa olsun modundayım

Ama kucakta uyuma devri öyle ya da böyle bitiyor
C

Cansev

26 Şubat 2026 16:42
Teşekkür ederim. Deneyeceğim
M

Merve K.

26 Şubat 2026 17:35
İlk 6 ay hep kucağımda uyudu çok güzel zamanlardı bence tadını çıkarın 💕💕
B

Büşra Ç.

26 Şubat 2026 21:29
2 ay 25 günlük kızım. 10 gün öncesine kadar aynıydı. Birkaç video izledim. Tam uykuya dalmadan gözünü kapatıp hafif sersemleyince yani 3-5 dk sonrasında yatağına hafifçe koyuyorum. Biraz göğsünden pışpışlıyorum ve kundak yapıyorum. Şu an o şekilde uyuyor koyduğumda. Ama diğer önerim yatağına peluş soğuk hissettirmeyecek bir battaniye sermeniz. Sıcak soğul değişiminden de uyanıyorlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir