Kucakta Uyuma
152 görüntüleme
E
Ezgi D.
26 Eylül 2025 17:32
Bebeğim 4.5aylık, gündüzleri kucakta ve çoğunlukla sadece gece yatağında yaptırabiliyorum. Ne denediysem olmadı, zaten en sonunda kucağıma almak zorunda kalıyorum. Bu durum kendiliğinden geçiyor mu? Kol bel omuz hiçbir şey kalmadı🤦🏼♀️ artık yanımda yatsa ona da razıyım yani. Deneyiminizi paylaşır mısınız? Teşekkürler
Z
Zeynep A. T.
26 Eylül 2025 18:40
Aynı şeyi 7 aydır yaşıyordum bi cesaretle uyku eğitimine başladım ve1 haftada sonuç almaya başladım kesinlikle tavsiye ediyorum
E
Ezgi D.
26 Eylül 2025 18:43
Ay çok sevindim sizin adınıza. Kimden uyku eğitimi aldığınızı paylaşır mısınız, bende 6.ayda düşünüyorum açıkçası
E
Esen
26 Eylül 2025 18:51
Kimden eğitim aldınız ?
S
Seda A.
26 Eylül 2025 19:00
Benim bebeğim de öyleydi. 6. Ay civarında tamamen yatağında yatmaya başladı. Ama sürekli denedim bence zamanla düzeliyor
Ö
Özge Ü.
26 Eylül 2025 19:27
Geçici bir durum. Ben de sizin gibiydim. Canıma tak etmişti. Her gece kucağımda yatıyordu memede uyuyordu. Hatta 4. Ay atağında kucağımda emzirirken sallayıp ninni söyleyip bir ileri bir geri gidiyordum uyutmak için . Uyku eğitimi aldım ( iyice araştırın siz de düşünüyorsanız, ben profesyonel olmayan birinden almış bulundum. ) Belki başka bebeklerde işe yarıyordur ancak benim bebeğim sakin bir mizaca sahip değil, pış pış ile uyuması mümkün değildi. Hala da uykusu sorunlu ama eskisi kadar değil. Biraz sabretmenizi öneririm naçizane tavsiyem çünkü geçecek. Ben hep temas bağımlısı olduğunu düşünmüştüm o yüzden sürekli kucakta uyuyor diyordum. Bir gün sanırım 5 ay civarıydı uyuyunca beşiğine koydum( önceleri koyunca uyanıyor diye uzun süredir denememiştim) bir baktım beşiğinde mis gibi uyuyor. Bir daha da öyle bir sorunla karşılaşmadım çok şükür. Bebeğin hazır olması gerekiyor sanırım 🥲
Z
Zeynep A. T.
27 Eylül 2025 03:11
Ben kendim veriyorum eğitimi canıma tak edip buraya yazdığımda bi arkadaş önermişti henüz desteksiz uyuyor değil 1 hafta oldu ama gece uykaları kısmende olsa uzadı sonuö alacağıma inanıyorum. Öncelikle3-4 gün kucağımda sallarken tam dalmadan yatağında koyup pışpışladım yatağında uyuttum çok zor oluyor ilk gün çok kez yataktan aldım koydum ama 3. Gün buna alışmıştı. Sonra kucağımda sallamayı azaltmaya başladım az sallıyor sabit durup tam dalmadan yatağa koyuyorum şuan saat başı uyanması azaldı.ilerleyen süreçte tamamen sabit durup pış ğış yapıp dalmadan yatağa koyacağım. Sonra tamamen yatakta. Odadan çıkmayıp uyku öncesi rutin oluşturmak ilk kural. Umarım sizde bende başarılı oluruz. Bebeğim aska böyle uyumaz diye düşünmeyin benim bebeğim o kadar zordu ki benimki bile alışmaya başladıysa yatakta dalmaya her bebek alışır. Sabırlı ve tutarlı olun.7 ay boyunca asla uyumaz deyip denemeye korkmuştum ama uyurmuş
E
Ezgi D.
27 Eylül 2025 10:56
Hepinizi ayrı ayrı teşekkür ediyorum, umarım hepimiz konfor alanımıza biraz da olsa döneriz😇🙏🏼