Kucakta Uyuma

158 görüntüleme
B

Betül T. ..

6 Haziran 2025 09:40
Merhaba bebeğim 5.5 aylık ve sadece kucakta uyumak istiyor yere koyunca ağlıyor bazen 1-2 saat aralığında yerde yattığı da oluyor fakat genel olarak kucakta uyku saatlerinde herhangi bir problem yok uykusu gelince kucakta gezerken uyuyor illa memede uykuya geçeceğim diye bir ısrarı da yok emzik tutmuyor tek sıkıntı kucakta uyumak istemesi altında başka birşey aramalı mıyım yoksa sadece temas istiyor gibi mi yorumlamalıyım bu arada çalışmıyorum sürekli bebeğimleyim
E

Esra K. ..

6 Haziran 2025 10:03
Altında başka 1 şey aramayın tabikide sadece temas istiyor bebeğim 1 yaşında gece gündüz mememde uyuyor ayırmaya çalışınca feryat figan uyanıyor başka şekilde asla uyumuyor tavsiyem daha küçükken beşiğinde uyutmaya alistirin bn kıyamadım yapamadım büyüdükçe daha zor oluyor gece bebeğim uyudugunda bnde onnla yatmak zorunda kliyorum sabaha kdar yanından kalkmaiyorum hissediyor uyanıp ağlıyor gündüz uykularinida kucağımda memede yapıyor her isim yarım kalıyor WC bile gidemiyorum 🙄
B

Betül T. ..

6 Haziran 2025 11:21
Evet bende öyleyim evde biri varsa onun kucağında da uyuyor aslında çok ağlayınca korkuyorum diş sancısı çok oluyor tetagil veriyorum
M

Melike A. ..

8 Haziran 2025 17:26
Benim oğlumda kucakta uyuyor 4 aylık 40ı çıkana kadar her yerde uyuyordu ama 40ı çıktıktan sonra kucakta uyudu hep koydum hemen uyandı ağladı gecede öyle uyuyordu çok şükür geceyi bıraktı ama gündüz hala kucakta ve benden başka kimsenin kucağında uyumuyor nasıl alıştırmak lazım bende bilmiyorum
B

Betül T. ..

8 Haziran 2025 17:32
Gece ve gündüz uykularında yavaş yavaş koymaya başladım ama yine yanındayım tabii elini kolunu tutuyorum uyurken bazen birkaç saat uyuyor güzelce bazen de hemen tekrar ağlıyor kucak istiyor bilemiyorum artık nasıl olacak
M

Melike A. ..

8 Haziran 2025 18:36
Gece benimde yanımda yatıyor yatakda ama gündüz anca yanına yatarsam ve kolum başının altına olursa uyuyor böyle böyle büyüyecekler galiba 😂
B

Büşra G.

16 Haziran 2025 12:35
Melike hanım benim kızımda öyle kucaktayız gündüzleri yatakta yanına yatarak alıştırayım sonra adım adım uzaklaşırım dedim ama anca kolum yine ona alttan sarılırken uyuyor 2 buçuk aylık bazen yarım saat 40 dk uyuyor beşiğinde sonra uyanıyor alıyorum hop kucakta uyuyor beşikte uyanıyor mecbur uyusun diye kucakta ama nasıl alıştıracağım bilmiyorum, önerisi olan yok mu acabaaa

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir