Kucakta Uyku
70 görüntüleme
P
Pınar S.
3 Nisan 2026 16:21
46 günlük bebeğim sadece kucakta uyuyor babası yokken tuvalete gidemez haldeyim normal mi geceleri güç bela yatırıyor yatağında bir kaç saatliğine gündüz hiç yatmıyor
G
Gülşah S.
3 Nisan 2026 16:28
Normal evet size ihtiyacı var kokunuza
Bu günlerde geçecek merak etmeyin
Bu günlerde geçecek merak etmeyin
P
Pınar S.
3 Nisan 2026 16:31
Emdikten sonra en az 2-3 saat uyutmaya uğraşıyorum sonrasında beslenme saati zaten 4. En geç 5. Saatte uyandırıyorum uyandırmaya korkuyorum aynı süreç tüm gün devam ediyor

Emel C.
3 Nisan 2026 16:31
Yarım kundak yapmayı deneyebilirsiniz kendini güvende hisseder o şekilde ama size ihtiyacı var kokunuzu almak istiyor eğer destek alabilirseniz size çok iyi gelecektir
M
Merve S.
3 Nisan 2026 16:57
doktor uyandırmayı doğru bulmuyor kilosu çiş sayısı iyiyse bırakın kendi kendine uyansın zaten 5 saat sonunda kendi kendine uyanır bu arada benimde bebeğim 52 günlük atak haftasında bizde de durumlar öyle kucağımda yatıyor yerine koyuncs uyanuyor bu bir süreç 3 aylık olmssını bekliyorum dört gözle çünkğ gaz sancısı da çekiyoruz
G
Gülşah S.
3 Nisan 2026 17:34
O kadar gaz sancısı çektik ki 2. Bebeğim de o kadar zorlandım ki anlatamam
Kızım böyle değildi hiç.3. Ayımıza girdiğimizde sancılarımız şak diye kesildi yarabbi şükür dedik resmen
Ama ilk aylar hepüstümüzde uyudu yatağa koyar koymaz uyanıyordu şimdi yatağında yatıyor
Kızım böyle değildi hiç.3. Ayımıza girdiğimizde sancılarımız şak diye kesildi yarabbi şükür dedik resmen
Ama ilk aylar hepüstümüzde uyudu yatağa koyar koymaz uyanıyordu şimdi yatağında yatıyor