Kucakta Uyku

152 görüntüleme
B

Büşra G.

24 Haziran 2025 10:06
Mrhaba 3 aylık bebeğim gündüzleri kucakta uyuyor, ne yapsam beşiğe alışmıyor hamak beşik aldım 1 saat vs uyuyor sonra yine kucak ne yapabilirim? Doktor bey lütfen görünnnn her yolu deniyorum.. loş ışık beşikte vakit geçirme uykuya dalınca koyma başında durma vs vs
R

Rabia A.

24 Haziran 2025 10:15
Muhtemelen geçici bir durum olabildiğince sevgi sabır verin yoluna girer
Ü

Ümran A.

24 Haziran 2025 10:16
Bizde de aynı durum var , gündüzleri yatagında asla uyutamıyorum, hep kucağımda duruyor
B

Büşra G.

24 Haziran 2025 10:27
Evet ilk 3 ay anne karnında sanıyor kendini diye düşündüm sling vs bağladım hep ama sıcakta geldi artık kanguru da beğenmedi:) yeniden alıyorum. Beşikte uyusa da başındayım korkmasın bir süre diye ama yinede olmadı
N

Nilgün E.

24 Haziran 2025 10:28
Benimki de 4 aylık gündüz uykuları hep kucakta. İndirirsem 40 dk kucağımda tutarsam 2-3 saat uyuyor ve doğduğundan beri böyle. Bence keyfini çıkarmak lazım özleyeceğiz kucağımızda uyuduğu günleri sanki 🥲
B

Büşra G.

24 Haziran 2025 10:30
Ay evet Nilgün hanım saatler Bizdede öyle bi kere uyutmadım beşik dışında o zaman da gece uyumadı. Özleyeceğiz ama büyüyor artık ve tekim evde biraz zor olmaya başladı
N

Nilgün E.

24 Haziran 2025 15:30
Haklısınız tek başına zor oluyor. En azından 4-5 aylık olana kadar idare edip belki sonrasında uyku eğitimi verilebilir ben de şimdi onu bekliyorum biraz açıkçası.
B

Büşra G.

25 Haziran 2025 10:56
Haklısınız,4. Ayda uyku düzeni komple değişir diyor birçok uyku eğitmeni bende ona güveniyorum açıkçası ama siz dedikten sonra bir kaldım :( :) bakalım hala deniyorum hamak beşiği sabrla biraz kucak biraz beşik gibiyiz gibi. Olacak inşallah

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir