Kucakta Uyku
152 görüntüleme
B
Büşra G.
24 Haziran 2025 10:06
Mrhaba 3 aylık bebeğim gündüzleri kucakta uyuyor, ne yapsam beşiğe alışmıyor hamak beşik aldım 1 saat vs uyuyor sonra yine kucak ne yapabilirim? Doktor bey lütfen görünnnn her yolu deniyorum.. loş ışık beşikte vakit geçirme uykuya dalınca koyma başında durma vs vs
R
Rabia A.
24 Haziran 2025 10:15
Muhtemelen geçici bir durum olabildiğince sevgi sabır verin yoluna girer
Ü
Ümran A.
24 Haziran 2025 10:16
Bizde de aynı durum var , gündüzleri yatagında asla uyutamıyorum, hep kucağımda duruyor
B
Büşra G.
24 Haziran 2025 10:27
Evet ilk 3 ay anne karnında sanıyor kendini diye düşündüm sling vs bağladım hep ama sıcakta geldi artık kanguru da beğenmedi:) yeniden alıyorum. Beşikte uyusa da başındayım korkmasın bir süre diye ama yinede olmadı
N
Nilgün E.
24 Haziran 2025 10:28
Benimki de 4 aylık gündüz uykuları hep kucakta. İndirirsem 40 dk kucağımda tutarsam 2-3 saat uyuyor ve doğduğundan beri böyle. Bence keyfini çıkarmak lazım özleyeceğiz kucağımızda uyuduğu günleri sanki 🥲
B
Büşra G.
24 Haziran 2025 10:30
Ay evet Nilgün hanım saatler Bizdede öyle bi kere uyutmadım beşik dışında o zaman da gece uyumadı. Özleyeceğiz ama büyüyor artık ve tekim evde biraz zor olmaya başladı
N
Nilgün E.
24 Haziran 2025 15:30
Haklısınız tek başına zor oluyor. En azından 4-5 aylık olana kadar idare edip belki sonrasında uyku eğitimi verilebilir ben de şimdi onu bekliyorum biraz açıkçası.
B
Büşra G.
25 Haziran 2025 10:56
Haklısınız,4. Ayda uyku düzeni komple değişir diyor birçok uyku eğitmeni bende ona güveniyorum açıkçası ama siz dedikten sonra bir kaldım :( :) bakalım hala deniyorum hamak beşiği sabrla biraz kucak biraz beşik gibiyiz gibi. Olacak inşallah