Kucak İstemiyor
115 görüntüleme
M
Merve A.
8 Aralık 2025 18:15
2 ay 12 günlük bir oğlum var. Kucağa alınca hep kendini geri atıyor huysuzlanıyor.ama yerde yatarken çok keyifli kucakta durmak istemiyor. Etrafımdaki bebeklerin annelerinden bu aylarda hep kucak ister diye duyuyorum.bu durum normal mi

Hab
8 Aralık 2025 18:22
Aynı durumu bende yaşıyorum 3. Aya girecek kucağa alınca dediğiniz gibi bir iki dk içinde bağırıyor geri yatırınca susuyor. Bende anlam veremiyorum
M
Merve A.
8 Aralık 2025 18:42
Ayakta gezdirirken sakin ama otururken falan huzursuzlanıyor. Kendini kasıyor sürekli. Doktora danıştınız mı hiç siz @hab

Melek M.
8 Aralık 2025 19:16
Benim kızım da öyle çok takılmıyorum yerde zaman geçiriyoruz eminim bu da bir süreçtir geçer 😅
M
Meltem K.
8 Aralık 2025 19:31
Benim kızımda böyle 1. Ayından beri ben yatağıyla bile kaldıramazdım o kadardı. 3 buçuk aylık oldu yavaş yavaş istiyor artık. Merak etmeyinn
M
Merve A.
8 Aralık 2025 19:32
İnşallah öyle olur. Sanki beni istemiyormuş gibi hissediyorum.
M
Meltem K.
8 Aralık 2025 19:39
Bende çok hissettim öyle🥲 niye istemiyor güvenmiyor mu dedim ama doktora sorduğumda bu şekil mutluysa böyle dursun zaten hep böyle kalmayacak demişti artık iyice keşfetmeye başlıyor sanırım kucağımda durma süresi uzadı. Dediğim gibi ben kundak örtüsüne koymak için bile kaldırdığımda çığlık çığlıktı. Hala da tam alışmadı zaten 🥲tÜzülmeyinn öyle mutlulular 🥹 hatta tadını çıkarınn
M
Merve A.
8 Aralık 2025 19:43
Bu uygulamayı iyi ki indirmişim Vala. Sadece benim çocuğumda var ne yapacağım diye düşünüyordum ama böyle dönüşler beni rahatlatıyor gerçekten Allah tüm evlatlara sağlıklı ömürler versin