Kucak İstemesi

116 görüntüleme
Hab

Hab

18 Nisan 2026 08:46
7 aylık kızım sürekli onunla ilgilenmemi, yanından ayrılmamamı, sürekli kucak istemesi nedeniyle hep ağlıyor. Göz yaşı olmuyor bazen bilerek yaptığını düşünüyorum. Bu durum beni çok yoruyor ve üzüyor. Her hangi bi diş ağrısı vs de yok karnı tok altı temiz. Güzel de ilgilendiğimi düşünüyorum dışarı çıkarıyorum, kitap okuyup onunla oyun oynayıp sohbet ediyorum. Onda kaygı stres travma oluşturmadan neler yapabilirim. Ya da bu süreç mi geçer mi? Şaştım kaldım açıkçası.
A

Aslıhan G.

18 Nisan 2026 08:48
Merhaba , 7. Aya hoşgeldiniz demek istiyorum çünkü bebeğim 7. Aya girdiği gün resmen gitti başka bir bebek geldi . Sürekli kucak istemesi beni asla bırakmaması tuvalete dahi göndermeme oradan dışarı çıkarmama gibi huylar başladı şua 9 aylık inanın yeni yeni azalmaya başladı . Ayrılık kaygısının başladığı aylar bu aylar biraz sabır inanın yavaş yavaş azalıyor :)
A

Ahmet İ. B.

18 Nisan 2026 09:42
7. Ay atağı genelde tek çocuklarda olur. Haftada en az 3-4 gün 2-3 saat çocuk göstermeniz gerekir. Yoksa gece uykuları da bozulmaya başlar.
Hab

Hab

18 Nisan 2026 09:59
@Aslıhan Giray çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için🤍 bazen insan tükeniyor el verip yardım ettiğiniz için de teşekkür ederim ☺️
A

Aslıhan G.

18 Nisan 2026 10:02
Hab
@Aslıhan Giray çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için🤍 bazen insan tükeniyor el verip yardım ettiğiniz için de teşekkür ederim ☺️
Yalnız olmadığınızı ve bir tek sizin zorlanmadığınızı kesinlikle bilin :) hepimiz çok zorlanıyoruz hepimiz yeri gelince ofluyoruz bunalıyoruz bunları yapıyoruz diye de asla kötü anneler veya yetersiz anneler değiliz :) dediğim gibi biraz sabır zamanla azalacak ve sizde rahatlayacaksınız :)
Hab

Hab

18 Nisan 2026 10:02
@Ahmet İbrahim Bektaşoğlu evet, yeni anneyim🌸 okuduğum yazı ve yorumlardan farklı bi noktaya değinmişsiniz. Uyku problemi vardı hep çok sık uyanıyor. Dediğinizi deneyeceğim. Çok çok sağ olun.
Hab

Hab

18 Nisan 2026 10:04
@Aslıhan Giray çok haklısınız, iyi ki varsınız. Sağlıcakla kalın 🩷
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir