Kucak Dışında Uyumama
105 görüntüleme
K
Kübra Ş.
4 Nisan 2026 14:52
Bebeğim 5 aylık. Gündüz uykularını sürekli kucağımda uyutarak geçiriyorum. Yatağa koyduğum anda uyanıyor. Elimle destek olmayı denedim ama işe yaramıyor. Artık yatağına alıştırmak istiyorum. Geceleri de birlikte yatıyoruz çünkü başka türlü derin uyumuyor. 5 aydır bu şekildeyiz ve bu yüzden bana çok bağımlı hale geldiğini düşünüyorum. Bu konuda önerisi olan var mı
B
Beyza
4 Nisan 2026 15:19
3 aylık olduk Benimkide öyle doktorumuzda patron o nasıl isterse öyle yapın diyor
S
Sümeyra
4 Nisan 2026 15:28
1 yaşında kızım tek uyutma çaresini kucakta emerken koşar gibi gezerek bulduk maalesef kendisi öğrenene kadar uyutmaya devam edeceğiz
K
Kübra S.
4 Nisan 2026 15:51
Benimde 4 aylık denemediğim yöntem kalmadı ama tüm uykularını kucağımda geçiriyor maalesef. Doğduğu gündem beri yatağa koyulduğunda uyuyam bebekleri görünce çok özeniyorum ve insanların “sen alıştırmışsın “ yorumları gerçekten üzüyor ama ilk doğduğundan beri denemediğim şey kalmadı kucak dışında uyumuyor. Zaman geçtikçe alışırlar umarım 🙏🏻
K
Kübra Ş.
4 Nisan 2026 23:23
Benimde 4 aylık denemediğim yöntem kalmadı ama tüm uykularını kucağımda geçiriyor maalesef. Doğduğu gündem beri yatağa koyulduğunda uyuyam bebekleri görünce çok özeniyorum ve insanların “sen alıştırmışsın “ yorumları gerçekten üzüyor ama ilk doğduğundan beri denemediğim şey kalmadı kucak dışında uyumuyor. Zaman geçtikçe alışırlar umarım 🙏🏻
K
Kübra Ş.
4 Nisan 2026 23:24
1 yaşında kızım tek uyutma çaresini kucakta emerken koşar gibi gezerek bulduk maalesef kendisi öğrenene kadar uyutmaya devam edeceğiz
S
Sümeyra
4 Nisan 2026 23:26

Esra K.
8 Nisan 2026 21:14
7.5 aylık bizim de aynı yatağında bir süre uyuyor ama uykuya geçiş kucakta ve çok zor oluyor çünkü rahat etmiyor artık ama alıştığı başka yöntem yok valla delirmek üzereyim beşikte sallayarak da uykuya dalmıyor illa kucak gece uykusuna net 1 saat uğraşıyorum