Kronik Kabız Morarıyor Yapamıyor
100 görüntüleme
M
Mizgin E.
27 Mart 2026 00:54
Kızım 25 aylık 3 aydır kronik kabız 10-11 günde bir kaka yapıyor 3 gün boyunca sancı çeke çeke yapıyor yaparken çok morarıyor kasılıyor titriyor röntgen ultrason klonoskopi bile yapıldı herhangi bi sorun yok dediler hangi ilacı kullandıysak fayda görmedik şimdi miralax diye bi ilaç kullanıyoruz ama o bile etki etmiyor son çare lavman takıyorum o kadar zor ki artık ben bile dayanamıyorum dayanacak gücüm kalmadı ya kabız oluyor ya ishal her hafta aynı sorunu yaşıyoruz tam 3 aydır ne yapacağımı bilmiyorum
M
Mizgin E.
27 Mart 2026 01:12
Aranızda bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olur musunuz ?
Z
Zeynep A.
27 Mart 2026 01:19
Bu derece hiç duymadım kızım da ek gıda da kabızlık yaşıyor çorba ve sıvı hiç sevmiyor ne kadar versem de suan 14 aylık sık sık kabızlık yaşadığımız oldu. Hindistan cevizi yağı işe yarıyor . Her gün 1 çk Hindistan cevizi yağı yedirin inşallah işe yarar.
Z
Zeynep A.
27 Mart 2026 01:19
Bi de sanırım bi süre acı çektiği için kısır döngüye girmiş olabilir. Kendini kasıyor korkuyor olabilri. Popo çatlağı yok değil mi ?
M
Mizgin E.
27 Mart 2026 01:27
Bi de sanırım bi süre acı çektiği için kısır döngüye girmiş olabilir. Kendini kasıyor korkuyor olabilri. Popo çatlağı yok değil mi ?
Z
Zeynep A.
27 Mart 2026 01:33
ravla nın polifenollü zeytinyağı ile weefood Hindistan cevizinden her ikisinden 1 er çay kaşığı her gün verin bağırsak duvarını güçlendirir İnşallah şifa olur denediniz mi
Bilmiyorum ama
Bilmiyorum ama
M
Mizgin E.
27 Mart 2026 01:35
ravla nın polifenollü zeytinyağı ile weefood Hindistan cevizinden her ikisinden 1 er çay kaşığı her gün verin bağırsak duvarını güçlendirir İnşallah şifa olur denediniz mi
Bilmiyorum ama
Bilmiyorum ama
B
Buse T.
28 Mart 2026 08:49
Dulcasoft kullanıyorum bende çocuğuma. Günde 8 ml. İleri kabızlık var bizde. Başka çözüm bulamadık. En zararsız ve en işe yarayan bu oldu.
Yükleniyor...