Koyu Sarı İdrar

69 görüntüleme
M

Mine T. ..

11 Ağustos 2025 17:59
Bebeğim 5 aylık günlük çişli bez sayısı azaldı ve idrarı koyu sarı renkte doktora götürmelimiyim ? Sadece anne sütü alıyor acaba susuz mu kalıyor
C

Cansu İ. B.

11 Ağustos 2025 18:23
Daha sık emzirin, belki ayından kaynaklı su vermenizi önerebilir doktorunuza onu da bi danışın
E

Esma U.

11 Ağustos 2025 18:34
Susuz kaldığı için oluyormuş. Bana doktorum şu vermemi. Söylemişti izmir çok sıcak olduğu için. Çok olmasada arada az veriyorum. İdrar önemli gene doktora danışın. Daha sık emiyorsa daha sık emzirin
B

Betül Ö. ..

11 Ağustos 2025 18:44
Benimki de aynı 5 aylik ve 2 3 haftadır bez sayısı azaldı hatta 2 kere ürat kristali gördüm bezinde süt ve mama alıyor ve içtiği süt normale göre yarı yarıya azaldı muhtemelen sizinki de doymuyor olabilir ama benimki içmiyor iştahsız yarın doktora götürecek bakalım ne diyecek
E

Esma U.

11 Ağustos 2025 19:19
Susuz kalınca oluyor demişti bizim doktorumuz kristallenmeyi. Havalar çok sıcak su kaybediyor vücut ları 😞 sıcaktan iştahları da azalıyor sanırım bizde 4,5 aylığız mama veriyorum bazen 3-4 saat geçiyor mamayı verdiğimde 50-60 ml anca içiyor. Acaba 5 aylık olduklarında iştah problemi mi oluyor bebeklerde. Dikkati etrafta incelemeler diş kaşımalar vs etkiliyor da olabilir
Fadile B.

Fadile B.

11 Ağustos 2025 21:17
Bizde su vermeye başladık her mamadan sonra 15 ml verdim düzeldi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir