Koyu Renkli İdrar
137 görüntüleme
H
Halime K.
25 Temmuz 2025 00:17
Bebeğim üç aylık sadece anne sütü ile besleniyor bu gece idrarı koyu renk geldi yavruağzı gibi su vermiyorum vermeli miyim vermeliysem ne kadar vermeliyim
S
Semra
25 Temmuz 2025 00:20
6 aylık olmadan su verilmez ki yani ihtiyacı yok
H
Halime K.
25 Temmuz 2025 00:25
Evet ben de öyle biliyorum ilk ay bezinde kristal denen pembemsi lekelerimiz vardı doktorumuz kaynamış soğumuş bir çay kaşığı kadar su verebilirsin demişti ben vermedim şimdi havalar çok sıcaklayınca acaba vermeli miyim diye arada kaldım
S
Semra
25 Temmuz 2025 00:29
Anne sütün içinde gereken su miktarı var zaten o yüzden vermeniz gerekmez ama tabiki siz daha iyi bilirsiniz 😊
H
Halime K.
25 Temmuz 2025 00:32
Sizin gibi düşünüyorum bu yüzden hiç vermedim yine de sormak istedim teşekkür ediyorum 🥹🙏🏻
M
Merve T. A. ..
25 Temmuz 2025 20:42
Vermeyin onun yerine sık sık emzirin
M
Mücella G. ..
25 Temmuz 2025 20:45
Çok terledikleri için sanırım çok sıvı kaybediyorlar. Benimki sabah sırılsıklam yapış yapış oluyor

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
27 Temmuz 2025 18:22
Kendi sıvı alımınızı arttırarak ve bebeği daha sık besleyerek sorunu çözebilirsiniz 🕊️
G
Gamze ..
1 Ağustos 2025 19:57
ürik asit kristalleri nedeniyle oluşur ve çoğu zaman zararsızdır. Ama için rahat etmesini istiyorsan bir idrar testi verip baktırabilirsin.
A
Aysel.nur K.
2 Ağustos 2025 09:55
Su vermenize gerek yok terlememesine dikkat edin bence onun dışında çiş sayisi azaldiysa.koyu renkteyse idrar yolu enfeksiyonu olabilir ama büyük ihtimalle su kaybıdır

Nisa N. M.
İlk ve Acil Bakım Teknikeri
3 Ağustos 2025 15:44
Merhaba sizin ayınız için eğer süt ile besleniyorsa siz daha fazla su içetek sütünüzü arttırabilirsiniz , eğer mama veriyorsanız mama sıklığını arttırmalısınız . Mamanın içindeki su yeterli olacaktır. Eğer beslenmeyi arttırmanıza rağmen devam ediyorsa bu durum o zaman doktora başvurabilirsiniz 🕊️
B
Beyza Y.
3 Ağustos 2025 18:37
Terleme olayını en aza indirip sık sık emzirirseniz su vermenize gerek kalmaz. Klima kullanmaktan çekinmeyin , osman hoca iklimlendirme diyor yani odanın ısısını düşüreceksiniz direkt klimaya maruz bırakmayacaksınız ve uygun şekilde giydireceksiz bu şekilde terlemesini önlersiniz gerisi de sık emzirme