Kötü Kokan Gaz Sorunu
89 görüntüleme
S
Sümeyye Y.
4 Ağustos 2025 08:18
3,5 aylık bebek kötü kokulu gaz ve 6 gündür kaka yapmama sorunu var anne sütü alıyor. Kaka yapmadığı halde karnı yumuşak ve rahat görünüyor ama ara sıra ağlama atakları mevcut. Hafif bir iştahsızlık ta mevcut
A
Asya A.
4 Ağustos 2025 08:25
Benim bebeğimde öyleydi o aylarda kaka yapmadığı için kokuyodu ama beş aylıkken geçti şükür
S
Sümeyye Y.
4 Ağustos 2025 08:27
Kaka yaptığı halde kokuyordu bazen ama normal mi acaba bunlar dışında bi belirti yok çok şükür . Kaka yaptığknda nasıl yapıyordu bebeğiniz
B
Beyza B.
4 Ağustos 2025 08:30
Bence bi dr kontolu yaptırın bu tarz durumlarda probiyotik önerisi yapabiliyorlar
S
Sümeyye Y.
4 Ağustos 2025 08:40
Probiyotik de kullanıyoruz aslında hala kokuyor
A
Asya A.
4 Ağustos 2025 11:49
Bizimde aynı şekil ama hala kaka konusunda sıkıntımız var katı yapıyo malesef önceden sıvıydı yine
A
Aleyna E. Y.
4 Ağustos 2025 18:25
ah ah seni en iyiben anlarım bebeğim ilk aylar 10 gün yapmamıştı kabus gibiydi kabız olduğu çıktı doktor fitil verdi onunla yardımcı oldum bi dönem senden ricam bebeğini perişan etme altı gün uzun doktor yolunu tut lütfen bana normal dediler çocuğum çatlayacaktı fitili verdim huzura kavuştu rahat değildir emin ol annelik hislerine güven lütfen perişab etme bebişi kullandığım fitil kansukdu