Kötü Alışkanlık

60 görüntüleme
M

Merve ..

19 Kasım 2025 21:14
Hamilelikte sigarayı bırakmıştım zor bir doğum ve zor bir lohusalık geçirdim ikinci dikiş atıldı ve tek başımaydım yani desteksiz eşim çalışıyordu iki buçuk aylıkken tek tük tekrar içmeye başladım şu an neredeyse beş aylık günde üç tane veya dört tane içiyorum ne yapacağım bilmiyorum kendimi suçlu hissediyorum hani aranızda kötü alışkanlığı olan var mı zararları nelerdir
B

Buket ..

19 Kasım 2025 23:14
Ben hamilelikte de bırakamadım doktor günde 5i geçmemek kaydıyla müsade etmisti. Suan 7 aylık hala daha içiyorum ama genelde o uyurken babasi ilgilenirken veya dışarıya çıktığımızda içebiliyorum. Suan için zararını görmedim insallahta görmem ama uzmanlar farklı düşünse de bebekle aynı ortamda içilmediği sürece ciddi sorunlar oluşacağını sanmıyorum (annem beni emzirirken içermiş ..kendinize çok yüklemeyin) içerken farklı kıyafet giyip saçlarımı toplayıp kapşonlu bir şey giyiyorum sonra üstümü değiştiriyorum mümkünse yarım saat kucağıma almıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir