Korku Dolu Ama Sonu Muhteşem Olan Hamilelik Sürecim

335 görüntüleme
G

Gözde A.

4 Haziran 2025 12:53
Hamileliğimin başında herşey yolundaydı hiçbir sağlık problemim yoktu taa ki 26. Haftaya kadar 26. Haftada rahim ağzı kisaligindan 2.5cm açıklık ile hastaneye yattım ve tam 2 ayboyunca hastanede kalmak zorunda kaldım çünkü her an doğum gerçekleşebilirdi çok zor yorucu stresli korku dolu zamanlar geçirdim ama bebeğimde bende pes etmedik direndik tam 34. Haftamda o mükemmel haberi aldım artık taburcu olacaktım evime dönebilecek tim ve herşeyden önemlisi hala doğum yapmamıştım. Bir ayda evde yatarak geçirdikten sonra 39. Haftada aldım bebeğimi kucağıma Allah'ın izniyle çok şükür bin şükür maşallah sübhanallah elhamdülillah 🤲🤲😍😍
Allah kimseye yaşatmasın ama imkansız dediler imkansızı başardık umut olsun hikayemiz 🥰
E

Esra K. ..

4 Haziran 2025 13:02
Ayy arkadaşlar bende böyle post acip soru sormak istiyorum ama bulamadım bı türlu nasıl oluyor yardım edermisiniz 🫣
F

Fatma S. ..

4 Haziran 2025 13:11
Topluluk kısmına girin konuyu seçin + işaretine basın 🙂
F

Fatma S. ..

4 Haziran 2025 13:11
Gözde Hanım sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙂
E

Esra K. ..

4 Haziran 2025 14:05
Bnde o işaret yok ki 🤣
F

Fatma S. ..

4 Haziran 2025 14:55
Güncelleme gelecekmiş sanırım o zaman gelir belki sizede😂siz burdan yazın ben sorayım isterseniz😂
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

4 Haziran 2025 15:03
Esra hanım merhaba.
Alt menüde Topluluk butonuna tıklayın.
Orada sorunuz ile ilgili kategoriye giriş yapın.
Sağ alt kısımda (+) olacaktır. Oraya tıklayıp yeni konu oluşturabilirsiniz.
G

Gözde A.

4 Haziran 2025 15:28
Teşekkür ederim🤲
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

4 Haziran 2025 15:54
Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi. 🙂
E

Esra K. ..

4 Haziran 2025 18:48
Ay teşekkür ederim 🤣 bebeğim 1 yaş olmak üzere ve üst ön dişlerin yanında ki dişlerin ucu sonradan kırıldı kndi Drmuza srdum ama dış Dr bilgi versin dedi ailedekilerde o dış dusecek zaten kalıcı değil 1 şey olmaz diyorlar bı ara merakından dış gicirdatiyirdu o yüzden olbilir mi ve kırık dişin zararı olur mu
E

Esra K. ..

4 Haziran 2025 18:50
Güncellemeyi bekliyim bakalım bnde bahsettiğiniz buton şekil tuş herneyse yok 🤣ilginize teşekkürler
E

Esra K. ..

4 Haziran 2025 18:50
Gözde hanım sağlıkla büyüsün bebeğiniz 🌸
F

Fatma S. ..

4 Haziran 2025 20:53
Sorunuzu paylaştım diş kırılması diye🙂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir