Korku
96 görüntüleme
N.
8 Şubat 2026 17:18
merhabalar, 2 haftalıkken annemlere geldim 2 aylık olduk artık kendi evime gideceğim. kendi evimde yaşadığım 2 haftalık zorlu günler aklıma geliyor ve içim daralıyor. Sanki yine aynı şeyler olacakmış hissi geliyor. Bebek huy değiştirecek ağlayacak uyumayacak ve onu hiç susturamayacakmisim gibi geliyor. Bu hissi yaşayan var mı naisl rahatladınız
S
Safiye Ş. ..
8 Şubat 2026 17:28
Ben yaşadim malesef hala da yaşiyorum eşim işe gidince evt yine yanliz kalicaz o gerilme geliyor ama alişiyorsn işte napalim benim bebegimde kolikdi ve hic susmadan 6 7 saat aglardi asiri asiri zor gunlerdi hala da mizmiz hep aglar 11 aylik
Nasil rahatladiniz sorunuza ise vericek hic bir cevabim yok zor cocuk zordur anne de piskolijikmen baya gidiyor
Ha bebeginiz cok zor dgl normalse o kdr takmayin onu uyutun uyuduktan sonra kendinize vakit ayirin sevdiginiz seyleri yapin brz da olsa moral oluyo
Nasil rahatladiniz sorunuza ise vericek hic bir cevabim yok zor cocuk zordur anne de piskolijikmen baya gidiyor
Ha bebeginiz cok zor dgl normalse o kdr takmayin onu uyutun uyuduktan sonra kendinize vakit ayirin sevdiginiz seyleri yapin brz da olsa moral oluyo

Kübra E. ..
8 Şubat 2026 17:28
Merhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki tam olarak aynı şeyleri yaşadım ben de annemde iki ay kaldım evime geldiğim ilk gün yabancı gibiydim. Ya yapamazsam yetişemezsem beceremezsem diye belli etmesem de çok tedirgin olmuştum. Ama sonra her şey kendiliğinden aktı gitti bebek de biraz daha büyüdüğü için birbirinizin dilinden anlamaya başlıyorsunuz kısacası korktuğum gibi olmadı. Size kocaman sarılıyorum böyle hissetmeniz çok normal ama üstesinden geleceksiniz ❤️ zorlanırsanız da arada yine kaçarsınız zaten 😊
Y
Yeşim
8 Şubat 2026 18:37
Merhaba ben de doğduğu günden beri annemleydim. Bizde kaldı ve aynı sokakta oturuyoruz ona rağmen. Aylar geçtikçe annemin evine gitmesi gerektiğini düşündükçe ağlıyordum. 70.günde falan gitti annem kendi evine. Ama zaten son zamanlarda ona ihtiyacım olmuyordu ben artık halledebiliyordum yine de korkudan git diyememiştim. Gittiği ilk bir kaç gün gergindim ama sonra alıştım krizler olmuyor mu oluyor şimdi 16 haftalık oldu daha kolaylaştı. Eğer imkan varsa bir kaç gün anneniz de sizde kalsın zaten kendinize güveniniz gelir. İmkan yoksa da mecburiyet zaten güvenmenizi sağlayacak merak etmeyin. Zamanla herşey rayına oturacak. Çok sevgiler
K
Kübra Ç.
8 Şubat 2026 19:49
Merhaba, ben de annemlerde kalıp, kendi evime gelince boşluğa düşenlerdenim. Öyle ki, evime kim gelirse gelsin birgün gidecek olmaları gerçeği beni depresif hale getiriyor. Tek başımayım bulunduğum şehirde, eşim gelene dek kapımı varsa kargo dışında kimse çalmaz, bebekle tek başımayım. İlk zamanlar ateşi ufak bir dalgalansa korkudan ne yapacağımı bilemiyordum. Ama sanırım günden güne azalıyor bu his. Yalnız değilsiniz🤍