Korku
123 görüntüleme
Ö
Özge Ş.
19 Haziran 2025 21:44
Bebeğim 9 aylık. Gurbetteyiz tek başıma büyütüyorum en ufak sesten korkuyor. Öksürük vb. Kendi davulu var onunla oynuyoruz davula vuruyor ama gözünüde korkmuş gibi kırpıştırıyor. Normal bir durum mu? Genelde sessiz ortamda ekransız büyütüyorum müzik falan dinliyoruz ama tek kişiyle çıkarabileceğim sesler sınırlı oluyor.
S
Sevde N. D.
19 Haziran 2025 22:10
Merhaba, havalar artık güzelleşti gündüzleri dışarıda bolca vakit geçirmeye çalışabilirsiniz parklarda vs. gündüz uykularını da aynı şekilde dışarda deneyebilirsiniz. Bunların yanı sıra bazı bebeklerden duyusal hassasiyetlerde olabiliyor tabi öyle bir durumda olabilir.
Ş
Şüheda A.
23 Haziran 2025 08:51
Benim oğlum da aynı anlattığınız gibiydi. Korkuluk kaldırma diye bir şey var. Eskiler biliyorlar. Onu yaptırdığımda çok faydasını görmüştüm. Birkaç kez yaptırdık, böyle şeylere inanmıyoruz ama bazen çok etkili olabiliyor. Dua gibi bir şey, çevrenize sormanızı öneririm
H
Hatice A. ..
16 Temmuz 2025 18:38
Aynı sorun bende yaşıyorum bebeğim 14 aylık gurbette yanlız yaşıyorum eşim asker kaldığımız yerden köy yeri her şeyden mahrum bebeğim seslerden farklı insanlardan o kadar korkuyor yabancılıyor ki hiç rahat edemiyoruz izine geldik şu an memleketimize herkesi yabancılıyor sürekli ağlama huzursuzluk hali var ev içerisinde her şeyi yapmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor gurbette olmanın zorluğunu yaşıyoruz bende evde sıfır ekrandı ama izine gelince sadece dursun diye ekran vermek zorunda kalıyorum bu yüzden vicdan azabı çekiyorum gerçekten artık ne yapabileceğimi şaşırdım